Український Монреаль
-
Вам порадили, і я порадив, чекаю вибачення за свою невихованість)
-
Так краще ? 😁 Можу порадити уроки спілкування, безкоштовні, там розповідають про культуру і про інші важливі аспекти😄 Також є курс фінансової грамотності, якщо цікаво можу скинути, без сарказму.
-
Це що?)
-
Вітаю, а вам надали на 2 тижні в одному й тому ж готелі, чи по декілька днів? Скажіть, будь ласка, де саме вас поселили?
-
Вітаю!Скажіть будь ласка, чи можна встигнути за 2 години,до пересадки на інший літак?
-
Share with your friends 2 month spotify free premiun open.spotify.com/referral/00398811ddf6bd4d2fb9faebdf672e90f64adef13544ed4ae9a701?si=IXl0cc-nRbS85TxS21yskw%0A
-
-
La Salle,NDG,в Cote Saint Luc багато російськомовних. Також більш меньш нормально в Petite Italie & Rosemont. В Longueuil трохи нижчі ціни,та норм. На півночі та сході дуже багато арабів,індусів,африканців та латинос(вони всі люблять кидати сміття на вулиці). Краще подалі від центру. Якщо є питання,то пишіть в р.м
-
Доброго ранку. Потрібна допомога та консультація. Прилетіла 15 лютого в Канаду , а саме в ( Альберту). Але яка раз 15 лютого ( поки я летіла😅) в Альбрерті зупинили програму подачі на ПР . Зараз шукаю варіанти та думаю що робити. Підскажіть,будь-ласка: -яка зараз ситуація з безкоштовним житлом на 14 днів ; -на скільки важко знайти роботу та бюджетне житло зараз? - може хтось шукає сусідку для підселення в квартру? -які райони Монрелю більш кофортні та безпечні для проживаня? -чи отримують новоприбулі украінці виплати за вивчення французькоі і на скільки довго чекати, щоб потрабити в школу для вивчення мови ? Заздалегідь дякую за інформацію🤗. Прилетіла сама . Знайомих чи друзів в Монреалі немає .
-
Я написав вище про райони. Напишіть в р.м та Я допоможу вам інфой,бо сам вчусь на франсізасьон
-
Huobi
-
Ми зараз в домінікані своїм ходом, є що подивитись якщо виходити з готелю і орендувати машину