Український Монреаль
-
Huobi
-
Ми зараз в домінікані своїм ходом, є що подивитись якщо виходити з готелю і орендувати машину
-
Я рекомендую коста ріка👌 якщо бюджет є - Гуанакасте топ🔥 Мексика - Вахака каліфорнія, тоооп, набагато краще, аніж канкун, тулум теж крутл, але в мексиці зараз холодно, вітер сильний Домінікана - завжди ідеально, але мені якось боред було, більше лежати та плавати Панама - Бокас дель торо топ із топів🔥 знову бюджет, якщо є Санта марта Колумбія, дуже круто, рекомендую І далі за списком🙈🫶
-
Всім привіт! Сомусь не можу знайти в чаті: який процес оформлення страховки Маладі? Що треба зробити, якщо тільки людина приїхала в Канаду?
-
Самана, всі великі міста типу Пунта Кана, Санто Домінго, Пуерто Плата чисто готельні, бар-пляж. Гарна природа на пів-ві Самана і пд-захід Ла Еспаньйола. Дикі пляжі гроти і тд. Зараз сезон горбатих китів якраз біля Самани
-
Можливо, там по суті один хайвей на північ, того ми розбивали подорож кілька днів в кожному місті, камон 10 год для Канади це тричі в тімс сходити 😀
-
Мені це багато, якщо живеш в одному готелі, іхати в одну сторону 10 годин, днів треба більше ніж тиждень, у мене було там 8 днів повних, ніяк така поїздка не вписалась. Я думала про самона, але подумала, що краще прилетіти кудись ближче наступного разу. Але відверто кажучи ради самона їхати, ще коста ріка чекає
-
Та звісно якщо один готель на тиждень то простіше екскурсії брати якщо є бажання виїхати щось подивитись
-
Доброго дня . Шукаю вчителя французької мови для індивідуальних занять
-
The RL-31 slip must be filed by any person or partnership that is the owner of a residential complex and leases a dwelling for which rent was paid or was payable on December 31 of a given year.
-
Шановна громадо, підкажіть будь ласка щодо нюансів податкової декларації. Ситуація така: з січня по вересень 2023 орендувала одну квартиру, в жовтні переїхала. І власник попередньої квартири відмовляється надавати мені релеве аргуметруючи це тим, що в грудні 23 я вже там не жила. Як бути в такому випадку?