Український Монреаль
-
В Мене була така ж ситуація і я не ризикнув не сплачувати так як підписував договір на планшеті у консультанта і там була сума 60$ за підключення. В тебе на ємейлі повинен бути той договір з твоїм підписом. І це при тому що консультант мені казав що 60$ брати не будуть так як я до цього пробував замовити онлайн ( а онлайн безкоштовно), но мені видавало помилку. Коротше кажучи раджу сплатити і наступного разу в Канаді читати що підписуєш так як воно може розходитися з тим що тобі кажуть
-
Або в когось може гайд якийсь є
-
Доброго дня підкажіть з приводу Ramq після отримання листа першого що потрібно там заповнити ?
-
Все ще продаю стіл 🥲 Всім привіт! Народ, чи комусь потрібен стіл та 4 стільця? Я брала за повну ціну 2 роки тому, віддам за 150cad весь цей набір, самовивіз з центру міста. Він практично новий, за ним навіть ніколи не їли, бо я стіл використовувала для шиття тільки Якщо заберете протягом тижня, то віддам все за 100 баксів, тільки заберіть, пліз, я хочу новий стіл 🥲
-
Всім привіт! Все ще віддаю стіл і стільці Може комусь потрібно це БЕЗКОШТОВНО? Благаю, заберіть, мені конче треба поставити швейний стіл замість нього🤣
-
У мене таке було, тільки з Fido. Вони правда одразу сказали про 60 доларів, але я сказала, що платити не буду. Потім прийшов рахунок з цими 60 доларами. Я подзвонила у підтримку і з ними розбиралася. Гроші повернули. Так що можете ще через сапорт по телефону спробувати.
-
26.02 летимо з донькою Відень-Лондон-Монреаль. Через Gatwick. Стиковка 2,5 години. У доньки є посвідка (віза) в рамках програми "Дім для українців", термін дії до грудня 2024 року, в мене також є лист на право в'їзду в Британію по цій програмі, також до грудня цього року. Квитки окремі. Якщо цікавить, пишіть після 27.02, відповім.
-
місяців 5