Український Монреаль
-
Даунтаун
-
А де ви?
-
Подзвони в рамкю. Взагалі нога то емердженсі. Ну і ще є 811
-
Буду летіти з дитиною малою, хочу купити страховку uniqa чи pzu з покриттям Канади на перший місяць перебування, чи є в цьому сенс? Як довго роблять RAMQ? Як довго чекати карток?
-
Вітаю) Шановні, прилітаю ось-ось вже. В голові ціла купа питань(((( Так і не розібралась, який саме банк обрати. Рекомендують CIBS, але я не знаю напевне. Чи є якийсь може огляд банків канадських, якась стаття будь-яка інформація , яку ви колись бачили в Інтернеті. Кажуть, що картку неможливо закрити онлайн. А подруга каже що в RBC можна онлайн закрити рахунок. Підкажіть будь ласка чи правда це ?
-
🆘️🙏 Звертаюся до всіх не байдужих, збір майже стоїть на місті 🙏🆘️ Благаю про допомогу. Просити дуже важко. Більшість з вас пройдуть мимо нажаль, але хто може давайте допоможемо разом зібрати кошти для військового, Білоуса Петра Михайловича. В/Ч: А1556 128 ОГШБр 1 батальйон. Який ледь не відав життя заради нашого з вами спокою. Потрапив під обстріл, відірвало ліву руку,кульові поранення легень,осколочні поранення правої руки та ноги, стоїть апарат Ілізарова. Давайте разом зберемо на протез, який можливо придбати тільки закордоном, а це коштує не малих грошей. На момент 18 лютого 2024 року сума яку нам ще залишилося зібрати становить - 10 500 грн. Будь ласка, кожні 50-100 гривень допоможуть йому. 🙏🙏 🆘️🙏Картка для перерахування допомоги: 4601601080172133 🆘️🙏😭 ПРОСТО СЕРЦЕ РОЗРИВАЄТЬСЯ БЛАГАЮ ВАС ДОПОЖІТЬ НАМ КОЖНА ВАША ГРИВНЯ ЦЕ ШАНС НА ЙОГО ПОРЯТУНОК.ЛЮДИ ДОБРІ ВІДГУКНІТЬСЯ ПРОШУ ЗА РАДИ ВСЬОГО СВЯТОГО😭🙏🆘️
-
нам десь за дві неділі прийшло повідомлення. фізична картка прийде пізніше, але в базі номер з‘явився, і якщо треба до лікаря, можна зателефонувати і спитати свій номер.