Український Монреаль
-
Та запит зробила " перехідник з європейської на американську розетку" і замовила. Бо це вже не знайду даних по замовленню.
-
Так,видають в робочий час,понеділок-пʼятницю
-
www.amazon.ca/Adapter-LENCENT-European-American-Converter-1/dp/B096XFGYKG/ref=sr_1_1?crid=YXH8KN3VOJZH&keywords=europe+to+us+socket&qid=1708265185&sprefix=europe+to+us+socket%2Caps%2C94&sr=8-1-spons&sp_csd=d2lkZ2V0TmFtZT1zcF9hdGY&psc=1
-
Для того щоб була нормальна кредитна історія треба з тоі кредитної тисячі брати максимум 200 і то чим швидше віддавати, потрібно щоб кредитка була в плюсі, тобто ваш фін стан такий надійний що кредити не потрібні)
-
Я дослівно питала яка сума з кредитних грошей і на який термін, щоб в разі я попрошу в баку кредит в мене не було проблеми
-
Так мені пояснив консультант по простому на пальцях і те що тато не так я в нас,то сто процентів
-
Це так не прцює
-
Коли я сказала а 500? він засміявся і сказав що до тижня часу бажано погасити.В моєї родички з Канади автоматично з дебетки на кредитку йде певна сума,по суті вона в кредит не знаходить
-
А чому гасити не одразу?
-
Ну в плюсі тримати не можна.ліміт користання 30%. Гасити напротязі тижня/ двох але не одразу