Український Монреаль
-
Ітак, питання від Максима: Паспорт втрачен, а ворк перміт (в перекладі, робочий дозвіл) є. Вже отримав новий паспорт , але візи канадської в ньому немає. Чи пустять на літак до Канади?
-
А гусак то український, я його впізнала)))
-
Ви молодець! Але ж досі суржите...
-
Суржик - це зґвалтування кацапської )) Нічого страшного , з часом всі зможуть говорити українською. Я скоріше китайську вивчу чим буду розмовляти російською.
-
Добрий день, чи можу я поповнити собі мобільний с застосунку TD Bank? Не можу знайти... Допоможіть, будь ласка.
-
Та ж в кожного свій рівень суржику. І до речі, він тому й суржик, що змішаний з кацапською.
-
Краще суржик чим кацапська
-
Приклади якщо можна,кімнат/квартир
-
Поділіться будь ласка ціни на житло в Монреалі?Одні кажуть що норм,інші що дорого
-
Вибачте, в мене вже очі не можуть читати ці кацапнячі тези.😭
-
Справжнього українця не треба привертати )) справжній українець сам добровільно буде розмовляти українською , всі решта - русня або їх прихильники . Мій батько як був молодий досить довго проживав в Хабаровську але все життя розмовляє українською і кацапів терпіти не може , тому вибачте
-
Згідна з Вами. Але, щоб всі забалакали, треба привертати до мови людей, а не навпаки.
-
Та, на жаль, ні національність, ні мовність не є гарантом людяності.
-
А де шукали дайте будь ласка контакти/сайти
-
В мене 790 квартира, не лякайте
-
Недостатньо потурбувалась раз ще є ті кому русняве гівно можна залити в голову
-
Ну то для того держава і потурбувалася за м'який ввід мови через школи.
-
Ми зараз не про людяність розмовляємо. А за те, що кожен українець повинен володіти українською мовою.
-
Kijiji
-
Коли у цій групі вказуються ціни, то це в дол. США чи дол. Канади?
29 Jan 2023, 07:13
172993/236417
about an hour ago