Український Монреаль
-
Як на мене - це ви!!!! Я не почала спілкуватися з вами перша!!!
-
Може і ж, але ми не знайшли щоб забирали з дому і привозили додому. Якщо їхати таксі або пхатися на метро, то воно все на то і вийде. І це не автобус, а семимісне авто, є різниця? Якщо в вас є хто дешевше возить з такими умовами, то дайте посилання на їхній сайт. Чи то ви маєте на увазі китайців з якими випливає куча підводних каменів, то тоді дякую, не треба.
-
У нас був 1.50 хвилин на пересадку, паспортний контроль стояли чергу. Ми встигли. Мені було усе зрозуміло, я орієнтувалась на навігацію і те, що написано в квитку. За 25 хвилин встигли до свого терміналу. Менший час я б не радила. 2 години, 2.30 хвилин - норм.
-
В нас була пересадка 2 години Встигли ще й чекали десь годину просто.. Я була одна з 2 дітьми, одна з яких була в мене на руках (немовля) В принципі там все зрозуміло, куди йти і тд
-
Я летіла декілька раз через Париж Кожного разу було швидко Але так. Я не врахували факт, що я проходила без черги
-
Не підкажу В мене була пересадка з Варшави в Парижі І мене пропускали без черги з дитиною маленькою
-
Так
-
Rbc?
-
Вітаю, підскажіть, будь ласка, де можна найти цю інформацію, якщо чека як на 2 фото немає? Потрібно чекати саму карту? Я сьогодні була в банку і відкрила рахунок, але в мобільному додатку не можу знайти цю інформацію