Український Монреаль
-
Аа, справа в тому,що я ще не подавала таку заяву,а де і які папери потрібні,підкажіть будь ласка?
-
При заповненні заявки на зняття обмежень ви повинні були вказати вашу адресу проживання та поштову адресу, це обовʼязкові поля для заповнення, тому скоріш за все у вас вказано
-
А я,здаеться їм не залишала адреси, яким чином прийде?ircc сам мене щнайде?
-
Можливо перед тим як покидати Канаду то ще в когось уточніть, щоб потім не було не очікуваних неприємностей.
-
Дякую 🌹
-
Добраніч. Підкажіть будь ласка, хто може допомогти перевезти матрац з pierrefonds до laval , розміру квін у цю пятницю. Напишіть будь ласка в особисті. Заздалегідь,дякую
-
Доброго дня) Пані та Панове, підкажіть , будь ласка. Планую викликати убер з аеропорту, буду з дитиною 1,5 роки, тобто потрібно автокрісло. При виклику так і в Україні , опція автокрісло не доступна в убер. Як у Канаді? Порекомендуйте як краще викликати таксі? Ще таке питання: Знаю, що волонтери відправляють у готель на таксі, якщо я знайшла де мене приймуть безкоштовно, чи можуть волонтери надати ваучер на таксі ? Дякую вам 🌸
-
Доброго ранку спільнота? Що планується на 24 лютого?
-
Дякую!!! Приходьте всі хто зможе!!! Покажіть що нас багато !!!!
-
Поділіться, будь ласка, номерами таксі, чи додатками через які можна викликати таксі з автокрісло. Дякую Чи вірно я розумію, що без автокрісла з аеропорту я не виїду?