Український Монреаль
-
Підкажіть , будь ласка, медогляд проходе одної доби ? І що він включає ?
-
3 години з врахуванням черги Кров, флюшка і 2 слова з лікарем
-
CSAI зарошує у Монреальський музей сучасного мистецтва 🖼🖼🖼 📢Візит дасть можливість разом із родиною оцінити фреску, наповнену людськими силуетами, створену канадською художницею сенегальського походження Анною Бінта Діалло. Ви також переглянете відео з колекції музею, де різні тіла рухаються, танцюють або позують. Зіткнувшись із цими різноманітними пропозиціями, ви створите надзвичайно яскравих персонажів у майстерні, які набудуть форми через поєднання фрагментів образів із сьогодення та минулого. 🙌Пристрасні медіатори чекають на вас! 🚀Реєстрація за посиланням: www.eventbrite.ca/e/billets-mac-en-famille-silhouettes-humaines-770345432927?aff=oddtdtcreator 📍Place Ville Marie - Niveau Galerie (навпроти Pharmaprix) H3B 3Y1, Montréal (Québec) macm.org/ У разі питань зверайтеся до мене [email protected]
-
Доброго дня, спільното! Чи володіє хтось інформацією щодо прологнації WP маючи діючий?
-
Привіт. Ми з чоловіком хочемо переїхати з Монреаля до Торонто. Може хтось із ваших друзів купив собі там житло і шукає надійних чоловіка і дружину, які ще поки шукають роботу і не можуть самі купити там собі будинок. Ми можемо зняти дешеве місце проживання. Ми можемо допомогти, чим можемо.
-
повністю погоджуюсь, є обмінки, я міняв і там і там, в обмінках трішки вигідніше - принцип такий самий як і в Україні
-
Є інфа, що WP який дали на 3 роки можна продовжити іще на 1 додатковий рік. Я підтверджння не знайшла, тому і звернулася до "знатоков", а ви відповіли так, наче на*уй послали.