Український Монреаль
-
Чого три?
-
Непогано, потепліє може й туди поїдимо, бо в квебеці 3 роки набивати опит для подачі на ПР щось не хочемо
-
Норм, всього 9 мясяців потерпіти і PR, а тут 2 або 3 роки + франце на В2 витягувати
-
На Закарпатті прикордонники знешкодили ще три БпЛА, якими переправляли цигарки за кордон
-
Я коли приїхав у липні, після подачі уточнюючого листа десь тижня 3-4 чекав
-
ну хз. Я так читав наче до 6 тижнів
-
Можете подзвонити, спитати.
-
2 місяці. Чи це ще мало для Канади?
-
Треба їм дзвонити
-
я таких способів не знаю Але теоретично можете подзвонити. А скільки ви чекаєте?
-
Чи можна перевірити статус медичної картки RAMQ? Уже довго чекаємо і хотілося б дізнатися коли вона буде
-
Всім привіт. Підкажіть, будь ласка, номер телефону перевізника потрібно в четвер о 10:00 ранку перевезти ліжко Кінг Сайз
-
Ну що ж поробиш. Закрию, і більше я в цю кабалу не полізу)
-
Доброго ранку ,порекомендуйте фахівця по візам у США,в нас з чоловіком є,треба дитині подати і записати
-
Вони можуть сказати, що питання закриття номеру можна вирішити тільки на гарячій лінії, у нас так було. Так що це реально квест:)
-
Та я все рівно мабуть піду. Бо в мене по ідеї ще за цей місяць проплачено, а вони вже за 2 додаткових нарахували. Так що краще розберусь вживу))
-
Доброго дня! У кожній школі своя система визначнння рівня. Я там, де курс(3 рівня разом за 3 місяці)це а1. Потім А2(4,5 рівень - 3 місяці) . А в попередній школі рівень 1 -2 місяці, рівень 2-2 місяці, рівень3-3місяці це А1 Загалом усе залежить лише від школи де будете проходити кури. Це індивідуально
-
Або ще такий варіант: дзвоніть на гарячу лінію і пробуйте так закрити. Витратите на це купу часу, але може хоч іти не треба буде
-
Зрозумів. Дякую за відповідь
-
Треба іти і закривати. Тут це не працює як у нас
29 Jan 2023, 07:13
17351/239580
about a minute ago