Український Монреаль
-
В мене там подруга, каже сухой мороз у віннику -30 краще ніж вологий у -10. Мене не стільки холод пригнічує скільки шалені вітри у Монреалі коли просто здуває. Не уявляю як це буде при мінусових температурах типу -15-20
-
в мене трохи є підбірка, прошу: 1) www.jeparsaucanada.com/lexique/ 2) www.frenchtoday.com/blog/french-vocabulary/crash-course-canadian-french-quebecois-101/#1-french-spoken-in-quebec-canada 3) www.fluentu.com/blog/french/learn-quebec-french/ 4) www.je-parle-quebecois.com/videos/au-quebec/au-quebec-la-nourriture-canadienne.html 5) www.japprendslequebecois.com/dialogue/la-station-spatiale-quebecoise.html
-
А ось тут поради зібрані що робити у випадках коли потрібний лікар www.quebec.ca/en/health/health-system-and-services/service-organization/primary-care-health-and-social-services?gclid=Cj0KCQiAkMGcBhCSARIsAIW6d0BneGzThEL3stJSPIvIxJfYfEm5WPemZDwyif1MLLqM5sIWUvKqW74aAuYJEALw_wcB
-
Ні, не вставали...як це зробити?.
-
Коти та кіткині, хочу поділитися добрим плейлістом який допомагає структурувати в голові французську мову Я свого часу його поцупила у групі по TEF, там короткі відоси що простими словами пояснюють граматику, але їх понад 200 Рекомендую дивитись у хронологічному порядку, сподіваюсь комусь допоможе Канал російськомовний, відоси старі, але не думаю що граматика з того часу помінялась www.youtube.com/watch?v=vc2Zi9bOOSQ&list=PLsXXf0X5o1To0GD7OSN2QW3KrX_wS-kMq&index=1
-
Та наче ні. Коли прийшов в відеотрон відразу сказав що треба сім карта без контракту. Саме акцентував на цьому увагу. Після я проплатив за 2 місяці зв‘язку (інакше не хотіли, бо в мене тоді ні кредитки нічого), і підписав папір що я саме за 2 місяці проплатив. На цьому все