Український Монреаль
-
Чи є тут хто сьогодні починає курси французької ?
-
Дозволяє
-
так я це розумію, питання було стосовно статусу. Куает дає ворк перміт, чи дозволяє це навчання?
-
Я коли перейшла з телусу на відеотрон, то в телус не зверталась. Просто перестала користуватись
-
Ви маєте реєструватись на сайті, або можете піти в школу та там подати документи
-
То треба сходити закрити?
-
Так, за 2 міс.
-
Не знаю 🙃
-
Мабуть
-
В за два місяці типу
-
Я просто перестав користуватись і все
-
Так наче пакет у нас за 65… Чого 120?
-
Бо мені тут відеотрон нарахував 120$, хоча я сімкою не користувався за цей період
-
Добрий ранок. А я так розумію що сім карту треба ходити в магазин і там закривати? Не так як у нас, просто не платиш і тобі її закривають?
-
Привіт. Хто знає до курсів французького з КУАЕТівським ворк пермітом можливо потрапити чи потрібно щось робити додатково?
-
Мер Харкова повідомив, що завдяки гуманітарці з Італії всіх двірників одягнули в Gucci
-
♈️ Овен 7 грудня. ✨ АААААААААААААААААААА ♉️ Телець 7 грудня. ✨ Сьогодні твій день, дозволяємо напитися. ♊️ Близнюки 7 грудня. ✨ Хочеться просто прокинутися щасливим. ♋️ Рак 7 грудня. ✨ Помста — твоя найкраща страва. Бійтеся Раків! ♌️ Лев 7 грудня. ✨ Сьогодні буде важко стримувати свої емоції. ♍️ Діва 7 грудня. ✨ Не квапся, все одно це тобі не потрібно. ♎️ Терези 7 грудня. ✨ Почуття скоро повернуться, і буде жопа. ♏️ Скорпіон 7 грудня. ✨ ДОЛЯ ТВОЯ ВЖЕ БЛИЗЬКО. ♐️ Стрілець 7 грудня. ✨ Mood: я не винен, відчепіться. ♑️ Козеріг 7 грудня. ✨ СЬОГОДНІ В ТЕБЕ ВСЕ ВИЙДЕ. ♒️ Водолій 7 грудня. ✨ Зустріч планується класна. Одягайся симпатичніше, будь ласка. ♓️ Риби 7 грудня. ✨ Любові гідний тільки.. не ти. Правда життя. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Бррр, як в Монреалі холодно і така французька важка.. А що там в Манітобі , ну там де пр легше отримати? Не таке вже й важка французька 😅
-
Сподіваюсь колись прочитати тут улюблені поезії Лесі Українки, Ліни Костенко … у мене непогано виходить😊
-
Доброго дня , підскажіть будь ласка, може знає хтось якісь групи де можна знайти квартиру / дім в Монреалі,буду дуже вдячна 🥺
29 Jan 2023, 07:13
17407/239490
about an hour ago