Український Монреаль
-
Та завжди є чому навчатися, тим паче в чужій країні та безкоштовно.
-
Написано так, наче є безкоштовні програми навчання для українців по програмі CUAET. І це так. Для мене це дуже логічно, тому я шукала цю інформацію та нарешті отримала її.
-
Бо написано так, неначе тут освіта безкоштовна
-
Але висміяли
-
Я не писав що немає.
-
То ж своїми коментарями даєте зрозуміти, що такого немає. А це не так.
-
Зараз вже нема бажання читати те що не для мене
-
Може завтра.
-
Зайдіть на сайт по посиланню вище. Там є дуже різні курси. Навіть для себе щось придивилася.
-
Ті програми перепідготовки котрі безкоштовні- це програми на деманд професіі. (Ті що потребуються на вчора.) і котрих критично не вистачає. Це не той випадок коли можна прийти і по бажанню обирати собі напрям. Якщо хочете обирати- треба платити. Квебек проявив ініціативу перекрити того що не вистачає. Виплачуючи податками навчання. А коментар був з розряду як це так тут треба платити за навчання навіть якщо по куаету приіхали.
-
Можливо.
-
Та може у Вас і бажання чи часу на навчання немає. То ж персональне. Але вибір непоганих курсів там є. Наприклад, навіть фінанси. Навіть із крутезною фінансовою освітою добре знати місцеві нормативи.
-
Я понял..ок.щас.
-
Правила такі
-
Блин,здесь языковой барьер? Лады щас
-
Мова не про курси французької
-
Українською напишіть будь ласка
-
Я писала що дійсно є безкоштовні програми, син навчається по такій програмі. Але деякі навчальні заклади відмовляють у безкоштовному навчанні для тих, хто приїхав по CUAET.
-
Якщо знаєте оф інфу, з посиланням пошарьте будьласка
-
Можна суржиком)))
29 Jan 2023, 07:13
174091/236343
33 minutes ago