Український Монреаль
-
Я понял..ок.щас.
-
Правила такі
-
Блин,здесь языковой барьер? Лады щас
-
Мова не про курси французької
-
Українською напишіть будь ласка
-
Я писала що дійсно є безкоштовні програми, син навчається по такій програмі. Але деякі навчальні заклади відмовляють у безкоштовному навчанні для тих, хто приїхав по CUAET.
-
Якщо знаєте оф інфу, з посиланням пошарьте будьласка
-
Можна суржиком)))
-
Мабуть треба перевіряти інші варіанти чи надсилати посилання, де написано про безкоштовні курси. Я так розумію, що оплату за курси покриває Міністерство та не всі хочуть зв'язуватися з цим, щоб хоча б підтвердити цю інформацію.
-
Чув були курси бухгалтерів теж со стипендією.
-
Ви про 3000 тисячі, чи про 800 для тих в кого роботи немає?
-
Та це я українознавців підкалую)) Виправлю 😉
-
Та суржик в буде це не рідна мова ..
-
Знайома ходила 5-6 місяціві напевно в квебек сити я в суботу її на демонстрації побачу запитаю. тоді дам посилання
-
Ні,мадам я українську вивчав 2-11 клас у школі 5 літ в універе. І все це було біль20 років тому і с той години : польска,англ,,зараз французький...рідна російська. Тому зрозуміло що буде суржик
-
Ні не прилетить. ...мене знають у місті квеьек і впершу чергу альянс українців знає..знає про мою допомогу Україні .так шо не прилетить..доречі в аоиянсі я спілкуюсь на російській відповідають хто як
-
Мовне питання- вічний двигун раздора 33 року безперечно працює ..
-
Якщо що, то я Вас не знаю)) Бо зараз за рідну прилетить))
-
Поэтому я удаляюсь.асем удачи.. берегите себя все на митинг в субботу .
-
І ще .дуже страшно спілкуватися на українською ..нас читають. У мене родственікі на окупованій території. За їх боюсь ..до них вже приходили гості.
29 Jan 2023, 07:13
174103/236379
3 minutes ago