Український Монреаль
-
Яке?)))
-
Ну я там жив багато часу
-
Хорватською
-
Так
-
Я її не називаю рідною
-
Ну ось тобі і відповідь! Так дресирування! Бо як можна в Україні, з українським паспортом під українським прапором, вважати рідною російську?) Російська то мова іншою «анало гавнетної держави» А ти її рідною називаєш) Ось таке і було дресирування на сході) По собі знаю у Луганську в мене так само було
-
Картка opus в Лавалі і Лонгуелі працює на автобуси?
-
Хто підкаже? В Монреалі якщо заселяють в безкоштовний готель на 2 тижні, вони кажуть, що якщо потім ти вирішиш переїхати в іншу провінцію жити, знайдеш там житло, то маєш заплатити за ці 2 тижні? Хтось стикався з таким, чи дійсно це є так? Дякую
-
Доброго дня! Чи є тут в групі новоприбулі на днях в Монреаль? Як ситуація з житлом, чи всім дали отель чи тільки вразливим категоріям? Дякую 🙏
-
Друг вчора відписав, що нібито місця поки є, можуть посилити всіх, але там якась не зрозуміла ситуація, тебе селять, ти підписуєш контракт, що потрібно жити там 2 тижні, потім при виселенні показуєш бронь куди далі їдеш жити, якщо це інша провінція, то з тебе стягують кошти за житло ці 2 тижні, так вони пояснили умови цього безкоштовного проживання 🤷♀️ якщо хтось стикався з таким, дуже б хотілось деталей