Український Монреаль
-
Вибачте, відповідати на одні і ті самі питання про готель продопомогу і так далі- набридає. Треба і про Притулу.
-
При подачі на фінансову допомогу пише error 1 Шо це значить?
-
Вітаю! Шукаю дівчину на підселення в квартиру 4 1/2, 6311 Av. Somerled #304, Montréal, QC H3X 2C1, 11-й поверх.
-
Та хай так буде
-
Не зрозуміло
-
Напевно
-
Cibs
-
Цібс? То що таке?
-
Чи комусь вдалося по телефону з Європи закрити рахунок в цібс?
-
Доброго Хтось може передачу невелику забрати з Торонто до Монреаля? Дякую
-
А від мене що ти хочеш?😏🤌🏻
-
Не існує такої будівельної компанії Банк звичайно
-
Хто його зна
-
Навряд чи хтось би закривав рахунки в будівельній компанії
-
Думаю, що банк
-
Банк? Чи будівельна компанія
-
Добридень. підкажіть, будь ласка, координати бухгалтера для заповнення декларації.
-
Доброго вечора... Виникло питаннячко ... Подала на отримання федеральної фінансової допомоги, вказала дітей ... Не зорієнтувались, що потрібно було окремо на кожного ... Сьогодні зв'язалась за телефоном на канадському сайті, і мені пояснили мою помилку ... Під час заповнення заявки на одного з дітей, сайт видає помилку і пише, що такого номеру IMM1442 немає. Водночас за цим документом дитина оформлена до школи і питань ні у кого не виникло ... На іншу дитину документи пройшли без проблем ... Можливо хтось стикався з такою проблемою ? Дякую дуже за увагу ...
-
Влада Бойко +15145698230
-
Добрий вечір , підкажіть будь ласка де сплачувати консульський збір 40 доларів для довідки про несудимість ? Це можна зробити на пошті якщо я хочу відправляти в Оттаву ?
29 Jan 2023, 07:13
174278/236480
about 4 hours ago