Український Монреаль
-
Кому подовжили work permit відпишіть будь ласка, маю питання🤔 Я підозрюю що його подовжують лише тим, хто працює в Канаді вже більше року.
-
Працюю більше року , не продовжили але раніше знімав обмеження після медогляду
-
Бо я її знайшла 😂😂😂
-
Не скажу за Притулу, але з приводу інших знаємо, для чого це робилося.
-
На вулиці
-
Google maps -> Search cannabis store -> look opinions -> buy шмаль and enjoy
-
Добрий вечір. Підкажіть, чи можу я поїхату до Укр посольства та замінити паспорт без запису?
-
Доброго вечору пані та панове, порадьте будь ласка нормального провайдера мобільного звʼязку бо прогавили момент щоб отримати безкоштовно сім карту в аеропорту і шукаємо щось подешевше в місті, насамперед подякаа🫶
-
дякую
-
Замінити - ні Без черги можна тільки продовжити(умови читайте на сайті посольства)
-
Пiдкажiть будь-ласка а в монреальському аеропорту присутнiй Service Canada Centre?
-
А де карту можно отримати? В укр кіоску? Шодо оператора тут рекомендують fizz
-
🤝Шукаю партнерів для співпраці у новому напрямку. 🧑💻Зайнятість до 1 години протягом дня. Кар'єрне зростання забезпечене ✅ Легко поєднувати з основною Діяльністю. Кому цікаво, пишіть у ЛС📝
-
Підкажіть, будь ласка, чи є якась медична страховка по програмі CUAET? Або може хтось знає як її оформити? Дякую
-
Так. RAMQ.
-
Fizz, багато плюшок, картку можете купити в кіосках couché tard 17 баксів, і ще багато де, тариф є за 29 баксів непоганий 20 ГБ, можете використати рефералку CX73X, через місяць прийде 25 доларів обом
-
Добрий ранок, підкажіть будь ласка чи можливо змінити адресу у «service Québec» онлайн, чи потрібно їхати особисто
-
Приходьте сьогодні на ходу підтримки України!
-
Більшість могли би прийти
-
Всі 5,226 людей працюють?
29 Jan 2023, 07:13
174334/236524
35 minutes ago