Український Монреаль
-
Ми дуже далеко від Монреалю... Півдня тільки їхати туди, а ще з дітьми, і ночувати нема де.
-
Мерії села 😀
-
Забийт rue guy і знайдіть перехоестя з сен катрін
-
Сідаєте на метро намюр, ідите до guy Concordia . Там побачите відразу сині жовті прапори)
-
Мій чоловік працює сьогодні і думали, що не вийде приїхати, але відпросився наскільки можливо раніше, та ми все одно рівно о 16:00 не встигнемо.. Нам їхати десь хливин 40-50, виїхати зможемо о 15:30. Підкажіть, одразу почнеться «хода»? Щоб розуміти, де вас потім шукати🥲 І, якщо є думки, підкажіть, де можна поблизу запаркувати машину?🙏
-
Мені всі місцеві друзі рекомендували td.мобільна апка непогана. Перший рік було безкоштовне обслуговування. Зараз 16.95 на місяць. Але це не найдешевший тариф. Кредитну картку мені запропонували через місяць. Серед альтернатив мабуть rbc та scotiabank. В scotiabank також непогана мобільна аплікація. За rbc нічого не скажу
-
а не простіше просто взнати які компанії найбільші і піти туди? банк - найбільший РБС, чекінг акк 1 рік безкоштовно кредитка на 2к без роботи роджерс і белл - найбільше оператори, всі інші їхні дочки і не мають своїх сіток, белл працює як воля у Києві, хто знає, хто не знає, не треба туди йти