Український Монреаль
-
Ооо я тебе бачила! Ми прям поруч стояли. А я і не знала, що то ти
-
Ха-ха і мій😂
-
Кажуж - вже так людей забагато бачив що поки дійшли до Філіпс скверу то вже не реагував😂
-
Таке враження що вчора всі були:) я ще такого не бачила за півтори року тут
-
Привіт усім Є квитки на матч Montreal Canadiens vs Toronto Maple Leafs Монреаль 9 березня Пишіть ))
-
Всіх ловив 😂
-
Тобто її не видають в перший день при подачі документів?
-
Чекаєш приходиш і береш в банках
-
Вітаю! Скажіть будь ласка, при відкритті банківського рахунку для фін допомоги, дебіт картка видається зразу чи приходить по пошті і за скільки часу?
-
То була неформальна «здибанка» 😄
-
Коедитка по пошті
-
Питаю стосовно дебіт, щоб зрозуміти за скільки часу можна буде користуватися фін допомогою після того як прийде на рахунок
-
Дякую!
-
Дебіт карту вам видадуть одразу, кредиту лише за декілька днів можна поштою а можна отримати у відділенні
-
Йому то і потрібно , чи дебєт
-
Привіт всім. Хто має досвід прильоту в Монреаль за останній тиждень два. Чи не великі черги в аеропорту? Чи можна ще отримати житло на кілька перших днів? Прилітаю з сімʼєю, без дітей. Знайомих немає в цьому місті.
-
Привіт усім Є квитки на матч Montreal Canadiens vs Toronto Maple Leafs Монреаль 9 березня Пишіть ))
-
А хтось точно розiбрався в мiжнародних податках. Якщо людина податковий резидент Украïни чи наприклад Польщi, приïздить до Канади, ïй платять зарплату, виплати, то першi пiвроку вона якби ще не стала податковим резидентом Канади i за логiкою платить податки вдома? Хтось пояснить?
-
Ну там ситуація така як звиклой канаді, каждому банку різні умови..
-
Якщо людина отримала сін то вона вже податковий резидент Канади
29 Jan 2023, 07:13
174584/238837
about 2 hours ago