Український Монреаль
-
Не могли би ви й мені дати контакт бухгалтера,дякую!
-
цей сайт ви створили що б підказувати один одному щось чи знущатися з людей хто з помилками пише ?
-
так хтось може підказати чи ви вирішили до приципиться за помилки в словах?
-
у мене аварія трапилася і серйозно постраждала людина яка поруч сиділа через це запитую може хтось допомогти з адвокатом чи ні може хтось стикався з такою ситуацією
-
Може людина в процесі вивчення мови/переходу з російської, що ви вчепилися, дійсно. Правило ж виконано, пише українською
-
а як туди звернеться в цю державу номер або як знайти їхній номер або що те, щоб я зміг зв'язатися з ними і попросити адвоката
-
Ну треба починати з поліцією. Адвокат має бути пізніше і в залежності від обставин.
-
Там же можна зайти в розліл і почитати
-
Не прокатить - канав до 2021го. Зараз тефак і все
-
Ні,не проканає
-
Доброго дня. Питання таке - чи достатньо сертифікату про закінчення повного курсу франсізасьон (B2) для подачі заявки на PR? Брав дві консультації з еміграційними консультантами, один запевнив, що так, цього достатньо і той же Tefaq здавати не потрібно (цю версію неодноразово чув і від інших імігрантів), а останній консультант запевнив, що атестат про закінчення не прокатить. Різниця між співбесідами була 3 місяці. Ці програми постійно оновлюються. Хтось щось чув подібне? Дякую.
-
Доброго дня, зможете ліки для дитини привезти?
-
Підскажіть будь ласка! Чи Можна взяти на Booking автомобіль в оренду по українському посвідченню водія?
-
Щодо Букінгу хз, а на Turo брав без проблем.
-
На букінг хз. Так зняти можна
-
Українською будь ласка
-
а можете назвати адвоката, який сказав що екзамен здавати не треба?
-
CSAI тут👇www.facebook.com/share/v/AhNeEDjqVAGe3Kj5/?mibextid=Nif5oz
-
Згоден. Тому ще і тут вирішив запитати.
-
Ну залежить від консультанта)
29 Jan 2023, 07:13
174684/236375
about 2 hours ago