Український Монреаль
-
Декому треба саме закачати, щоб потім дивитися без інтернету
-
Її можна зняти))
-
Я прикріпила свій ворк перміт в особистому кабінеті, я от також думаю можливо щось не так зробила , тому так довго
-
Ви на парттайм подавали? Оскільки на фултайм потрібно було поштою відправляти. А з приводу очікування, то зараз такі терміни через велику кількість заявок, типу 4-6 місяців, а може і більше🤷♀
-
Вітаю! Син сьогодні прилетів до Монреалю з дівчиною, готель надали.
-
Доброго дня , підкажіть будь ласка документи на яку мову перевезти на англійську чи на французьку?
-
Доброго дня. Де можна зупинитись на одну ніч. Ми з чоловіком не стиглих вчора на свій рейс. Ночували в аеропорту. Маємо квитки на завтра на ранок.
-
Сказать будь ласка паспорт потрібен о переводити на англійську мову
-
Український паспорт для отримання документів подальшого прошивання
-
Який паспорт і для чого?)
-
Спробуйте спитати у ксаі, можливо допоможуть.
-
Не треба )
-
Діалог обовʼязково переведемо на англ мову чи потрібен до нього вкладиш тобто оцінки
-
Дякую
-
Це як онлайн?
-
Онлайн номер
-
Порадьте,як отримати картку мобільну канадського оператора,ще будучи в Європі?На їхніх сайтах треба вказувати адрес в Канаді,але ми ще житло не знайшли
-
Вітаю, якщо у вас непосидюча малеча, але треба навчатись, запрошуємо вас відвідати наш пробний урок БЕЗКОШТОВНО 💥💥💥💥 наші напрямки: Математика Українська мова Англійська мова Дошкільна підготовка Програмування Пишіть у приватні ім'я та вік дитини🤗🤗🤗🤗
-
Віртуальний номер. Спробуйте з укр. інтернету. Я раніше дивилась було безкоштовно. А для чого він вам, якщо ви не в Канаді?
-
Хочу зробити évaluation диплому,а там потрібно вказати свій канадський номер
29 Jan 2023, 07:13
175397/236809
19 minutes ago