Український Монреаль
-
Так. Тіж що і всюди
-
Ні але планують скоро вводити(зараз тестують - мені інвайт на тест приходив)
-
Зони є якісь на ці проїзди?
-
Google => top places to visit in Montreal
-
На цю картку модна купляти онлайн поіздки?
-
Якщо живете в Монреалі, а не Лаваль, Лонгьой і т.д., то зона А. На карту Опус можна поповнити любі види поїздок - на місяць, на 10 днів, на вихідні і т.д. Місяць починається від 1 числа. Взагалі -то проїзд в Монреалі недешевий, це факт. Але обдурювати не треба, це поганий початок нового життя. Бувають перевірки і це вилізе боком
-
Як можна перевірити чи внесла міграційна служба ворк візітори дітей у базу? Треба лише їхати до аеропорту? Прилетіли 19.02, допомогу досі не оформили, бо система видає помилку при заповненні даних на дітей, наче їх не бачить. Було в когось таке?
-
Доброго дня! У когось є контакти україномовного ріелтора?
-
По телефону не реально додзвонитися, вже це залишили. Заповнили кризову форму, відповідати можуть місяць🥴.
-
Багато в кого були проблеми по допомозі по дітям, на жаль. Там є телефон, треба дзвонити. Або в якусь з організацій по допомозі імігрантам зверніться
-
Так потрібно.Вказували але їх не повертають
-
Підкажіть будь ласка, заїхавшим по cuaet в грудні 2023, треба ж подавати декларацію? Наскільки я розумію то стаємо податковими резидентами з дня прибуття. І друге питання чи хтось вказував відшкодування за медичний екзамен?
-
Було. Як сказали вище просто дзвоните і вам активують
-
Ми щодня телефонували до вчорашнього дня
-
Ну всі якось пробавались. Я години 3 висів
-
На сайтах банків подивіться
-
www.bmo.com/home/personal/banking/rates/foreign-exchange
-
Підскажіть де можна промоніторити курс валют у квебеці? Але не як у нас через нац банк а через норм курс?
-
Доречі, для тих хто не знав, розрахунок доходів за минулі роки для податкової декларації береться за курсом Bank of Canada.
-
Перезавантаж
29 Jan 2023, 07:13
175815/236526
about a minute ago