Український Монреаль
-
Підскажіть де можна промоніторити курс валют у квебеці? Але не як у нас через нац банк а через норм курс?
-
Доречі, для тих хто не знав, розрахунок доходів за минулі роки для податкової декларації береться за курсом Bank of Canada.
-
Перезавантаж
-
Панове Айтішники, чи може хтось порадити, що треба робити, якщо Redmi застряг в MIU Recovery 5,0 mode
-
не можу зайти в звичайний режим телефону
-
Робила, все рівно повертається до цього режиму
-
Через гугл плей і в самому телефоні
-
І оновлення всі перевір
-
Я нічого не пропоную я лише вам скопіпастив новини про xiaomi.
-
То що пропонуєте? Йти купляти новий смартфон чи спробувати віддати до сервісу?
-
Ситуацію прокоментували в Xiaomi. Виробник уже знає про проблему і працює над її розв'язанням, утім, точних термінів відновлення роботи смартфонів не змогли назвати🤷♂
-
Дякую, інформативно. Що робити?
-
Користувачі смартфонів Xiaomi та її субррендів Poco і Redmi скаржаться, що свіже оновлення MIUI 14 / HyperOS призводить до фатальних наслідків: пристрій уходить в цикл нескінченного перезавантаження (так званий Bootloop). Згідно з постами на тематичних форумах, виглядає це так: замість завантаження операційної системи смартфон запускає режим відновлення (Recovery) – це приховане меню для розв'язання проблем з ОС. Спроба перейти в безпечний режим (Safe Mode) теж не дає результату. Постраждалі користувачі відзначають, що відновити працездатність смартфона можна, але для цього потрібно "скинути" його до заводських налаштувань, тобто стерти всі дані, що зберігаються на ньому. Однак навіть після цього багато користувачів стикаються з бутлупом.
-
Адб є?
-
Намагалася, чомусь з'єднання з телефоном через секунду пропадає
-
Хороший телефон гнусмас не назвуть😂
-
ну то вже піздно не оновлюватися
-
Та я спала. Прокидаюся, а тут такий сюрпрайз. Але аларм працює, як не дивно.
-
Купив би самсунг
-
Відцегляти треба через комп фювірогідніше
29 Jan 2023, 07:13
175832/238147
4 minutes ago