Український Монреаль
-
Так знайти не можу. В кабінеті щось нема
-
Там вкладена пдфка
-
Знайшов Immigration, Refugees and Citizenship Canada: Information about <номер кейсу> Correspondence Id: <номер листа>
-
Згідна, але люди прилітають з різних місць і в різному стані. Не всі можуть нормально мислити в посттравматичному стані. Тому й історія у кожного своя 😊
-
Проблема не у неділі, проблема в тому, що у вас не було плану:) Коли я їхала, у мене був план: як доїхати до міста, де жити в перший день, був оплачений роумінг, ще до приїзду я знайшла квартиру і на другий день підписала ліз. Був план коли і як оформлювати документи. Коли ти спланував всю свою поїздку, то у тебе дуже мало сюрпризів у дорозі. І летіла я так само через Торонто. Так що всім порада - готуйтеся до переїзду! Всі тут дорослі люди.
-
Знаєте, після 3 місяців у Маріуполі 8 місяців у Польщі мені допомогли, але не дуже. Є люди, які і зараз приїжджають сюди з України, а там не дуже спокійно. А є ті, що навіть до війни не жили в Україні. Тому згодна з Вами повністю. Я не сперечаюся, просто захотілося підтримати тих, чий стан не дозволяє все чітко спланувати. Про вибір кожної людини згодна на всі 100%, але є купа інших моментів, які впливають на нас і наш вибір. Це я кажу як фахівець 😊 І взагалі ця тема дуже довга, хоч і цікава.
-
Можна все скидати на війну але в більшості випадків це всеж лінь і безвідповідальність
-
Ну будемо чесні я з міста яке досить близько до фронту(30км до нуля) і знаю як виїзжають люди(батьки приїздили)
-
Ну так а чия це проблема що людина не має чіткого плану? Якщо летиш жити за 7000км треба готуватись(хоч трохи)
-
Людина просто поділилась своїм досвідом, і порадила не їхати в неділю вночі дивлячись особисто на свій невдалий досвід і все. А ви вже почали дискусію на цю тему. Не всі люди мають чіткий план по прильоту, можливо в нього була інформація, що волонтери сидять цілодобово, а можливо людина виїжджала на нервах і дуже швидко. Не треба так реагувати на це. Тем паче, ми не знаємо ситуації всієї.