Український Монреаль
-
А потім що з ним робить? Десь онлайн же подавати.
-
Українці🇺🇦🇺🇦🇺🇦 Потрібна ваша підтримка, всіх хто може допомогти хоч 10 гривнями чи доларами🙏🙏🙏🙏 Чоловіку моєї сестри дуже необхідна машина. Він зараз 2 рік захищає Україну від цих підарасів. За подробицями пишіть в приватні мені або моїй сестрі. Слава Україні🇺🇦🇺🇦🇺🇦 Героям Слава🇺🇦🇺🇦🇺🇦
-
Так, новий треба створювати
-
Це треба новий акаунт GKey робити? Це не той де на візу подавали?
-
Дякую
-
Автоматично
-
Добрий день. Ви робили запит/телефонували в MIFI чи вони автоматично надсилають?
-
Доброго дня. Де ж на заправити чорний лазерний картридж? І скільки це коштуватиме? Може у когось є досвід, поділіться будь ласка.
-
праця дорога тому сенсу немає
-
Ем тут їх не сильно запоавляють Просто купують новий
-
Зрозуміло. Дякую за відповідь
-
Питання, хто подавався на зняття обмежень: ви знайшли форму ІММ5710 без проблем? Заходжу з різних браузерів і девайсів - видає помилку 🤷♀
-
Доброго дня... Підскажіть,щоб щабрати дитячі паспорти з посольства,треба щаписуватись??? Чи можна їхати просто забирати. Дякую.
-
Потрібна программа для відкриття ПДФ (Adobe Acrobat) не менше ніж 10-11 версія
-
Хто проходив співбесіду на візу сша, що у вас питали, які документи?
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка фірму для перевезення речей до США?!
-
Видали візу?)
-
Мене запитали лиш ворк перміт. Можуть запитати виписку з банку ваших доходів , оф летер від працедавця (де працюєте , яка зп). Подивіться відео з приводу цього на ютубі
-
Ви завантажте її, а потім відкрийте
-
Отримали візу, запитали тільки чи працюєте, довідок ніяких не просили, ворк перміт просили, була з собою копію, але взяли до відома. Офіцер розмовляв російською
29 Jan 2023, 07:13
176718/239068
6 minutes ago