Український Монреаль
-
Препей - не платиш не працює. Але як не сплатив не працюють і вхідні дзвінки/sms Без котракту на житло можна але вони на це дивляться коли дають ліміт на кредитці
-
Дякую. Препей працює як ми звикли - коли не сплатив і не списують кошти і не виставляють штрафи? (Бо у Франції називають передплата але якщо не сплатив штрафи вішають) А без контракту на житло можна буде оформити? Наприклад якщо перший тиждень я в готелі буду
-
Bill amount: $134.78 Due date: 2023/05/23
-
Bill amount: $193.81 Due date: 2023/03/20
-
4½ 173 blvd. Rousseau Chateauguay, J6J 4Y9 з першого липня C$900
-
Підкажіть будь ласка, чи хтось подавався на єкстрену допомогу від Квебеку? Як швидко її надають та в якому розмірі?
-
Вітаю! Здається кімната для порядної людини віком до 30 років. Квартира з трьома сусідами (2 дівчини та хлопець). 5 хвилин до метро Guy Concordia та Georges vanier, строк на 3 місяці (можливе продовження). Усі кімнати ізольовані, велика кухня з їдальнею, вітальня, велика ванна кімната. Ціна 690$/місяць. Кому цікаво, скину фото. Горного вечора :)
-
Дискримінація по віку 🥲
-
www.quebec.ca/uk/immigration/priiom-ukrajinciv-kvebeku/finansova-dopomoga Особливості перекладу😂
-
Я думаю тут про провінційну
-
Фактично велфер, але обізвали якось завумно😂 По строкам і суммам хз. Раніше було щось типу 800 баксів на одного і 1400 на родину з 3. Строки взагалі незрозуміло - знову наплив людей
-
Власне я про неї, а в якому розмірі вона нараховується і яерез який час її призначають?
-
Так про неї
-
Ну я ж кинув - як вони тільки її в перекладі не обзивають
-
Для тих хто вже має місцеві зп так) Для мене поки що не підйомна. Та й все рівно треба йти до перевіреного, тому хто має досвід - порекомендуйте.