Український Монреаль
-
Залежить від того чи будуть шмонати. Від співпрбітника
-
Доречі теж цікаво
-
Це так не працює. Є правила tal. Даєте 2 варіанти - не влаштовує його проблема(коли він вімовляє має давати причини якого дідька)
-
Що, настільки погано?
-
Ну ціну тут підвищують щороку але є ліміти. Криві моменти тут є майже всюди
-
Підкажіть будь ласка чи можна отримати допомогу на дітей без CIN номеру? дякую
-
ну на даний момент уже 3й тиждень не працює світло в кухні. Мені висилають електрика котрий приходить раз на неділю, бо в нього є "інші" справи, вошкається там години 3-4 (я сижу без світла і інета) і постійно йому щось не вистачає тому треба прийти буде ще раз. А так підвищили ціну в цьому році, хоча у самому апартаменті зроблено дуже багато чого коряво, деякі вікна не відчиняються, встроєні шафи закриваються криво, дуже багато таких проблем, які було не в змозі перевірити, бо знімали цю квартиру до того, як ще сюди приїхали. Зараз взагалі роблять оновлення в лоббі (воно ще йде досі, хоча повідомляли, що завершиться до початку березня), що тепер ніякі кур'єри не можуть доставити нормально посилки, і тупо залишають їх на вулиці:))
-
Добрий день) Підкажіть будь-ласка чи є в групі лікарі які отримали ліцензію на роботу. Дуже цікавить як це все працює 🙏🏻 Тільки приїхала, хочу зрозуміти скільки часу це займає.