Український Монреаль
-
Мабуть він про канадський
-
Ну хз. Відмовити вам зʼїхати не мають права
-
Будинок
-
Одеса.
-
Дякую, як же тепер їх відшукати ( А може медсестри? Чи інші медичні працівники.
-
я чув таку історію ( не знаю правда чи ні) що таких лікарів тут менше 10
-
@srgl01
-
В нас в чаті є дівчина з фармацевтичною освітою
-
більше нічого не скажу - не знаю
-
Фармація та медицина різні речі тут Фармація більше ізі
-
Ти топ
-
Знаю що на медсестру треба лише 9 місяців вчитись Але Треба мати францізасьон на руках 7 рівень Чи скласти тефак Ще можливо захотят англійську перед тим як будеш поступати Коротше Це ніхуя не ізі
-
Дайте будь ласка контакти Вероніки , яка працює в турагенстві.
-
Спочатку треба підтвердити диплом (отримати еквівалент) Потім провчитись в канадському коледжі/універі від 9 місяців до 3 років (в залежності від спеціальності) Потім пройти практику в госпіталі 9 місяців Скласти іспит ще один І лише потім можливо дадуть ліцензію
-
Дякую🙏🏻 Спробую почати з підтвердження диплому. Якщо потрібна допомога педіатра пишіть)
-
Тут навіть дипломи медичні евалюють по спец програмі Через спец сайт У медиків тут все не як у людей 🥲
-
Ні Різні спеціальності Тоді треба l’école secondaire 5e niveau і поступати з нуля
-
Знаю пару з України яка працювала в Кенії на англійській мові хірургами Має підтвердження з Кенії І їм тут добряче помучали заднє місце
-
Медикам в фармацевти податись не варіант?
-
З еквівалентом диплома фармацевта просто треба піти в орден фармацевтів Квебеку і вони все облегшують Шукають щось таке щоб не ібати мізки зайвий раз А ось медицина Це пісос
29 Jan 2023, 07:13
176992/239164
11 minutes ago