Український Монреаль
-
Треба. А налоги як заплатити? Можете не подавати мабуть , але в Америку і в Канаду більше ніколи можете не потрапити
-
Притулки є. Але вразуйте що тварини тут це велика відповідальність і досить великі трати. За тварин треба платити збір(якщо з притулку то наче не треба) і платити пбо страхування або багато грошей в вет клініках
-
Всім привіт. В мене таке питання, можливо в когось таке було. Я працював пару місяців на доставці в Канаді і потім переїхав в іншу країну Чи потрібно подавати податкову декларацію в Канаді якщо я зараз знаходжусь на території іншої країни?
-
В притулку також ви тваринку берете безкоштовно, але будете платити за прививки, за котика минулого року це коштувало близько 300$. Плюс страхування на тваринку
-
Чи це реальний евент? Посилання пусте, намагаюся відшукати щось схоже у фб , але поки не бачу такого.
-
Гарна спроба CRA
-
З законів і умов використання
-
Це факт, так, але просто цікавився. Мені взнаки дається незнання французької.
-
Я живу недалеко від клініки-притулку SPCA. Вони раз в кілька місяців віддають тваринок безкоштовно, зазвичай є якийсь збір чи 50 чи 100$. Метро Namur. Є котики, собаки, кролики навіть ігуани були 🙃