Український Монреаль
-
Ну це скоріше про те що вони зараз творять
-
Нічого не працює🫣
-
Що такого в Польщі, що так реагуєте? Одна з країн, яка першою прихистила українців🤔. Там не гірше і не краще, але жити можна скрізь, якщо працюєш.
-
Привіт. Якщо хтось сам заповнює декларацію, підкажіть foreign income (line 10400), коли «получка» заходить з України. Цікавить вказувати суму чистими що отримав чи 2 суми скільки нараховано і скільки податків з цього сплачено?
-
Там в відео показують і адресу і як він зовні виглядає. Подивіться уважно. Від Маріоту 15 хвилин пішки.
-
В першому паспорт просили в номер телефону, в другому нічого не просили, сказали іди бери все, що потрібно
-
Це тимчасове явище. У Польщі політична криза. Цього року місцеві вибори, в наступному президентські. Якщо війна не дійде до цієї країни, стосунки налагодяться. Військові заводи працюють в 3 зміни.
-
Кордон, трешак, пропутінські вигуки, зерно із оркланду
-
Проросійська партія Конфедерація чекає на вибори, готується. Туск з Дудою конкурують, немає ради. На жаль, від цієї кризи й Україна потерпає.
-
Ну я про контекст саме зараз. Не взагалі.
-
100%. Якась коротка памʼять у людей. Коли зробили все для українців, то наче так і треба. Коли якісь інциденти трапляються, то все, вороги на все життя. Дивно все це читати
-
Ну зараз вони реально злять бо стопають все підряд. Військові вантажі теж. И вирішити це не можуть.
-
гросс в еквіваленті канадських баксів вказував в минулому році. Але якщо це перша декларація - краще з бухгалтером
-
І ще й має наглість інших соромити
-
А я про повідомлення тієї жіночки, яка «ніколи більше в Польщу!!!!!11!1!1»
-
Доброго дня, підскажіть будь ласка хто може написати резюме на французькій мові, звичайно за кошти
-
Як це відбувається(обмін)?
-
Ні не потрібно
-
Привіт Можливо хтось знає: Якщо я переїзджаю з Торонто в Монреаль і маю водійські права класу G чи можу я їх обміняти? Чи потрібно знову здавати усний екзамен і водіння в Монреалі?
-
www.ariannerelocation.com/how-to-get-a-drivers-license-exchange-in-quebec/
29 Jan 2023, 07:13
177242/237062
about 5 hours ago