Український Монреаль
-
В фізз є ще всякі там бонуси по типу знижок і дод. Гігів…Я маю фідо сім і фізз інтернет, не переходжу на фізз бо кажуть в нього покриття гірше (пс: в фідо не дуже й гарне покриття)
-
Паспорта вистачить)
-
А до чого тут медогляд? Треба рахунок в банку, сін та вп. Чекати 3-5 днів зазвичай робочих, хоча зараз наплив, то може і більше.
-
Переклад свідоцтва про народження, перміни свої та дитини, два докази проживання за адресою: там вам випаде список з 6 , наче, варіантів і ви оберете який у вас є. Це може бути рахунок з гідро Квебек на ваше імʼя, страховка на житло, договір оренди, можливо за вайфай рахунок…більше не памʼятаю але на всьому має бути ваша адреса та імʼя
-
Добрий вечір, скажіть будь ласка, якщо прилетимо до Монреалю в суботу, теж WP дадуть?
-
Вкажіть адресу готелю а картку замовте у відділення банку (кредит, бо дебіт вам дадуть одразу) Потім зміните на іншу адресу, можливо навіть на сайті банку чи в додатку (пс: в скотіш банку не можна змінити адресу в додатку а лише особисто в відділенні банку)
-
Мед огляд і страховка не повʼязані з мат. Допомогою. Достатньо ворку і рахунку в банку. Прийшли за 4 дні
-
Скоріше не працюють у вихідні.
-
Дякую за відповідь
-
По вихідним в аеропорту не видають
-
Зорієнтуйте по цінах плз
-
А sin вже не вдасться зробити? Дякую за відповідь ❤️
-
Бачила таку об яву, послугами не користувалася
-
Так, дадуть.
-
Кредитку можна замовити на відділення банку (один фіг її треба буде активувати і у нас цього не вийшло онлайн)
-
Дуже дякую, заспокоїли)
-
А, та просто не кажіть про зворотні квитки самі та й все) їм байдуже ) Це часта ситуація що туди-назад дешевше ніж просто туди
-
Скажіть будь ласка чи дають ще безкоштовне житло на 2 тижні новоприбулим в Монреалі? Прилітаю 22.03 на 2 тижні. Планую отримати ворк перміт, оформити всі необхідні документи і повернутись вже влітку для облаштування в Канаді. Є може хтось, хто летить в тих самих числах і хоче скласти компанію. Буду радий новим знайомствам. Пишіть в приватні повідомлення)
-
Додому. Але квитки будуть туди і назад. Не знаю чому, але якщо купувати в дві сторони, то виходить дешевше, аніж в один бік 🥺
-
Не дуже зрозуміло, не збираєтесь куди повертатись?)
29 Jan 2023, 07:13
177533/236416
43 minutes ago