Український Монреаль
-
Хотів поділитися важливою інформацією у зв'язку з приїздом великої кількості новоприбулих. Минулого року я частенько отримував дзвінки з начебто відділень канадських банків (тд, сібс), де до мене зверталися російською мовою, і просили підтвердити, чи я зробив якусь операцію (переслав $500 Івану Іванову). Це скам. Канадські банки не мають "дєпартамєнтав лаяльнасті для рускаґаварящіх клієнтав", тим паче там не працюватимуть співробітники, які не знають англійської/французької. Посилайте за кораблем (можна російською) і кладіть слухавку. Якщо Ви підозрюєте, що до Вашого рахунку дійсно хтось отримав неавторизований доступ, дзвоніть самі за номером ззаду картки або йдіть у відділення Вашого банку і там розбирайтесь www.reddit.com/r/ontario/comments/zl2cep/russiansukrainians_of_ontario_scammer_alert_for/
-
Обрати Канада->Кєбєк і там шукати Монреаль і те що ближче
-
secure.cic.gc.ca/PanelPhysicianMedecinDesigne/en/Home
-
Привіт! Пропоную послуги бебісіттера/вихователя на вечір або вихідні. Працюю у монреальському дитсадочку, тому впораюся з 5-ма дітками від 1 року. Також можу посидіти і з школярами. Приготувати їсти, накормити, прийняти ванну, вийти погуляти, перевдягнути, укласти спати, подтанцювати, зайнятися гімнастикою, помалювати/поліпити/поклеїти (закінчила художню школу та дизайн-ліцей), почитати, повчити букви/цифри/пісеньки (українською, французькою, російською, англійською) тощо. Добра, терпляча, енергійна, стресостійкість, творче мислення та любов до наших крихіток. Пройшла курси першої медичної допомоги Пишіть у приват, кому можу бути корисна
-
А францизасьйон їм усю інфу надає, плюс при заповненні податкової декларації додається документ від курсів про отримання стипендії. Тут вони все про нас знають, залишилося тільки додому навідатись і подивитись у холодильник і де шо лежить, усе інше вони можуть перевірити. У мене часто на роботі бувають випадки коли дзвінок із банку, і банки питають наших людей звідки у них готівка, коли люди приїджджають із своїми заощадженнями. І після того як вони свої ж гроші покладуть у банк, коли вони їх знімають чи пересилають, їм треба усім відкланятись і розповісти на що вони їх збираються витрачати. Я так навіть перед батьками не відчитувалась за кишенькові витрати, це тринда. Тому можна не хвилюватись, про курси вони все дізнаються як треба буде😅