Український Монреаль
-
А францизасьйон їм усю інфу надає, плюс при заповненні податкової декларації додається документ від курсів про отримання стипендії. Тут вони все про нас знають, залишилося тільки додому навідатись і подивитись у холодильник і де шо лежить, усе інше вони можуть перевірити. У мене часто на роботі бувають випадки коли дзвінок із банку, і банки питають наших людей звідки у них готівка, коли люди приїджджають із своїми заощадженнями. І після того як вони свої ж гроші покладуть у банк, коли вони їх знімають чи пересилають, їм треба усім відкланятись і розповісти на що вони їх збираються витрачати. Я так навіть перед батьками не відчитувалась за кишенькові витрати, це тринда. Тому можна не хвилюватись, про курси вони все дізнаються як треба буде😅
-
Прилітаєте. В електронних терміналах яких дуже багато прикладаєте паспорт для сканування та проходити опитування( із важливого питають на який срок прибули-пишіть максимум 365 днів*3 роки тобто 1095) так і ворк перміт буде виданий. Проходите далі в аудиторію де міграційній працівники видають перміт( із важливого коли ввійдете беріть талончик і чекайте на моніторі своєї черги АЛЕ буває таке, що вони просто кричать на весь великий зал з людьми вашу фамілію на ламаному англійському). Бути уважним. Далі проходите до загальної зони де вже можна забрати багаж. Не заблукаєте, так як скеровують спеціальні люди. Забираєте багаж. Йдете на вихід. Іншої дороги немає. Там буде прямий ескалатор в кінці якого по ліву сторону зал( наш прапор буде висіти). Заходите туди там сидять представники CSAI. Далі всі інстиукції від них. Але важливо щоб ви були у їх робочий час. Все робила сама. Волонтери трохи по-дибільному все скерували, можна було простіше і швидше але в мене таке відчуття, щоб це спеціально, щоб в кінцевому результаті треба було звернутися до їх помагаторів за гроші. Слухи ходили 100-300 баксів. Але нічого, розібралась. Якби я вдруге то все робила то би за 2-3 дні все оформила, в залежності від апоінтментів. Всім добра та адекватних наших на шляху.
-
тут теж, якщо подивитись на склад продуктів, їстівного не так багато, про свободу слова можна не починати, її нема ніде і це вже давно так.
-
Прилітаєте. В електронних терміналах яких дуже багато прикладаєте паспорт для сканування та проходити опитування( із важливого питають на який срок прибули-пишіть максимум 365 днів*3 роки тобто 1095) так і ворк перміт буде виданий. Проходите далі в аудиторію де міграційній працівники видають перміт( із важливого коли ввійдете беріть талончик і чекайте на моніторі своєї черги АЛЕ буває таке, що вони просто кричать на весь великий зал з людьми вашу фамілію на ламаному англійському). Бути уважним. Далі проходите до загальної зони де вже можна забрати багаж. Не заблукаєте, так як скеровують спеціальні люди. Забираєте багаж. Йдете на вихід. Іншої дороги немає. Там буде прямий ескалатор в кінці якого по ліву сторону зал( наш прапор буде висіти). Заходите туди там сидять представники CSAI. Далі всі інстиукції від них. Але важливо щоб ви були у їх робочий час. Все робила сама. Волонтери трохи по-дибільному все скерували, можна було простіше і швидше але в мене таке відчуття, щоб це спеціально, щоб в кінцевому результаті треба було звернутися до їх помагаторів за гроші. Слухи ходили 100-300 баксів. Але нічого, розібралась. Якби я вдруге то все робила то би за 2-3 дні все оформила, в залежності від апоінтментів. Всім добра та адекватних наших на шляху.
-
Та начебто і ховати нема чого, але якось не по собі, бо великий брат задовбав слідкувати 😄
-
О ще одна фанатка рептилоїдів які правлять Канадою. Продам капелюх з фольги недорого. Амл закони це нормально якщо що. Вони треба для того щоб запобігти фінансуванню терроризму включно з руснявим.
-
Комусь потрібна няня?
-
Тільки якщо не написано, що продукт не ГМО, то скоріш за все то воно і є. Якщо не написано що тварину не кормили гормонами і антибіотиками, то скоріш за все кормили. Потім коли у вас буде незрозуміла алергія, або гормональний збій, або якась аутоімунна кака, почнете шукати якісну їжу, і побачите що її дуже мало. Це не конспірологія, це просто факти.
-
Я навіть не знаю де Вам так промили мізки що Ви довіряєте усім навколо. Це просто сумно. Подивіться навколо, побалакайте з людьми. Ага, 20 років досліджень, і вакцини також ковідні 20 років досліджували. Їм аби продати, невже не зрозуміло....
-
Почитайте колись що треба щоб пройти тест гмо продукту для виходу на ринок. Років 20 досліджень