Український Монреаль
-
Комусь потрібна няня?
-
Тільки якщо не написано, що продукт не ГМО, то скоріш за все то воно і є. Якщо не написано що тварину не кормили гормонами і антибіотиками, то скоріш за все кормили. Потім коли у вас буде незрозуміла алергія, або гормональний збій, або якась аутоімунна кака, почнете шукати якісну їжу, і побачите що її дуже мало. Це не конспірологія, це просто факти.
-
Я навіть не знаю де Вам так промили мізки що Ви довіряєте усім навколо. Це просто сумно. Подивіться навколо, побалакайте з людьми. Ага, 20 років досліджень, і вакцини також ковідні 20 років досліджували. Їм аби продати, невже не зрозуміло....
-
Почитайте колись що треба щоб пройти тест гмо продукту для виходу на ринок. Років 20 досліджень
-
Про мишей фейк, далі
-
До речі, третє покоління мишей, які їли ГМО, не могло мати дітей. Тепер попитайте у людей які хочуть мати дітей скільки часу у них іде на те щоб зробити одну дитину. Серед моїх знайомих 2-3 роки у середньому, що не є нормою. У багатьох взагалі не виходить. У мене тут місцеві знайомі, дуже хороша пара, три рази робили процедуру запліднення аби одну дитину зробити.
-
А тепер хід конем - доведіть шкоду гмо продуктів хоч одним здоровим дослідженням
-
www.quebec.ca/en/education/learn-french
-
Я вірю в науку а не в рептилоїдні змови.
-
rbc кредитку дали без питань на 2000
-
Скажіть будь ласка, які банки зараз відкриваюсь кредитки українцям та які початкові ліміти можна отримати?
-
Дуже дякую