Український Монреаль
-
Всім привіт Допоможіть вирішити проблему Прилетіли 2 дні назад Вчора хотіли оформити допомогу,і вчора і сьогодні така ж сама проблема
-
Саме так
-
Там написаний телефон - дзвонити туди
-
Доброго ранку, порекомендуйте нотаріуса в Монреалі для засвідчення заяви та копії паспорту
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, чи предоставляють безкоштовне житло в Монреалі?
-
Дякую велике
-
Ні, наскільки мені відомо такої можливості немає. Але місць ніби поки всім вистачає
-
Дякую. А потрібно якось записуватися?
-
Так
-
Мені десь через 2.5 тижня прийшла
-
Доброго дня )підкажіть будь-ласка ,хто відкривав кредитну карту в RBC банку ,через скільки її можно отримати ?
-
Це точно)
-
Та нема за що, ми самі тільки два дні тому приїхали, тож треба якось допомагати один одному, хоча б інформаційно)
-
Добрий день чи хтось брав з банку виписку де була адреса? Чи можна це зробити онлайн?
-
Добридень! Напишіть, будь ласка, якщо в когось вдасться вирішити проблему з подачею на соціальну допомогу
-
+- 2 тижня
-
Дякую
-
Можна, в застосунку. Я робила в сівс. Шукайте як саме це зробити в вашому банку.
-
А підкажіть будь ласка, на який термін предоставляють житло?
-
Я вже чітко писав що треба дзвонити на номер з помилки і вони мають внести корректно данні. Ніхто крім вашого дзвінка це не вирішить
29 Jan 2023, 07:13
178016/236287
about 6 hours ago