Український Монреаль
-
Вибачте, а ніхто у емердженсі в сент Марі не був? Як там воно? Іду з загостренням сінуситу. Праве око майже не баче((( на що звернути увагу
-
Хто передавав посилки до України - напишіть мені, будь ласка, хочу спитати дещо
-
Зайняло це в мене десь 4ри місяці....це виготовлення нового паспорту та очікування погодження запиту/анкети в ІRCC
-
Сьогодні отримав новий документ по пошті. Прийшов новий Віза Рекордс на малого. Вже не вижнуть дитину з Кади ))) Подовжили на три роки з дати виїзду до Канади.
-
info@cliniqueabikhzer.com Писала на пошту. Записали.
-
Існує в природі такий диск з українськими різдвяними піснями, записаний 1956 року канадськими українцями. На рутрекер можна знайти. Я що кому цікаво.
-
Раніше 37 неділі? Може показання були до ЕКР?
-
А що таке CUAET робити? Якщо оформлювати ворк перміт, то так, треба в першому аеропорті в Канаді.
-
Швидко назначають зараз породіллям , дають сімейного на маму та дитину , а чоловік продовжує чекати Мені так одна канадка сказала До речі, її дитину ледве не вбили тут , дуже рано зробили цесарський розтин , дитина була з недорозвиненими нігтями та легенями Тепер в мене фобія тут вагітніти
-
Так, я 🤗 півтори тижні тому на 10 лютого в Lanjelier SAAQ
-
Так. Vinegar
-
В метро можна купити оцет?
-
документи видають в тому місці де ти пверше проходиш контроль, в його випадку це буде торонто , ми не встигли на літак до монреалю, але ми купляли всі квитки за власні кошти тому нам в аеропорту замінили білет на наступний рейс безкоштовно, я незнаю як буде в його випадку
-
Добрий вечір. Допоможіть будь ласка 🙏Син зараз летить до Монреаля через Лиссабон, але там рейс скасували і його відправляють в Торонто. Скажіть, будь ласка, CUAET йому потрібно робити в Торонто? І якщо так, то він може не встигнути на літак до Монреалю, який оплачує авіакомпанія. Що робити може був у когось такий досвід поділіться, будь ласка, інформацією🙏
-
це як кому повезе , ми коли приїхали в 2019, пішли напряму в клініку сказали що нам треба сімейний лікар і нам призначили за два тижні, інші чекала більше року, зараз напевно це ще довше
-
Матір Божа😊 , як все довго та складно тут ) Добре тобі буду шукати )
-
2 роки треьа чекати на сімейного лікаря
-
Ви можете стати в чергу на сімейного лікаря, але чекати доведеться довго. Ми думали що пів року максимум, з досвіду нашого хоста: чекав 5 років (2016-2021) на нового сімейного лікаря, після того як вийшов на пенсію
-
Якщо знайдете, поділіться, будь ласка, контактом!
-
Вітаю, скажіть будь-ласка ,отримали картку RAMQ , тепер треба шукати сімейного лікаря ,так ? І які далі дії? Ще треба якась реєстрації?
29 Jan 2023, 07:13
17801/238195
14 minutes ago