Український Монреаль
-
Подивіться як там в прикладі і напишіть так само
-
Ви з місцевого дзвоните?
-
перепишіть украхнською - руснява тут не приймається
-
Чи летів хто рейсом Лондон-Монреаль через НьюЙорк? Там 1год 52 хв пересадки-чи достатньо цього часу? І чи потрібна транзитна віза?
-
maps.app.goo.gl/LGAfs4MEoLF8xFZA9
-
в кенедіан таєр є відділ з такими речами(кульки-свічки і тд)
-
Дякую
-
добрий день! мені 16 (закінчую 10 клас в укр школі), хочу навчатися у Монреалі, шукаю школу/коледж (не знаю, що краще для мого віку). ми з батьками на днях приїхали до Монреалю і шукатимемо район, опираючись на вибраний навчальний заклад. можливо хтось може порадити куди вступати, якщо я лише починаю вивчати французьку, англійська на рівні B2, подобається веб/граф дизайн
-
Зараз важко зрозуміти чи тебе візьмуть на програму коледжу, тому прив'язувати пошук житла до цього - ускладнити і без того важке завдання знайти житло. Просто шукати треба щось в 20 хвилинах від метро.
-
Спробуй почати пошук з візиту в Admissions коледжу Dawson, він англомовний: www.dawsoncollege.qc.ca/graphic-design/ Це на метро Atwater (зелена гілка)
-
Доброго дня. А в тебе вже буде атестат української школи влітку?
-
Нам як новоприбулим. Цікаво хто на яку роботу влаштувався. Ми з чоловіком на фахом тренери з хокею. Чоловік в минулому грав за збірну України (воротар), я також 4 кратна чемпіонка України з хокею (маю диплом магістра тренер) також маю диплом магістра юриста, але розумію, що його можна тут забути.