Український Монреаль
-
добрий день! мені 16 (закінчую 10 клас в укр школі), хочу навчатися у Монреалі, шукаю школу/коледж (не знаю, що краще для мого віку). ми з батьками на днях приїхали до Монреалю і шукатимемо район, опираючись на вибраний навчальний заклад. можливо хтось може порадити куди вступати, якщо я лише починаю вивчати французьку, англійська на рівні B2, подобається веб/граф дизайн
-
Зараз важко зрозуміти чи тебе візьмуть на програму коледжу, тому прив'язувати пошук житла до цього - ускладнити і без того важке завдання знайти житло. Просто шукати треба щось в 20 хвилинах від метро.
-
Спробуй почати пошук з візиту в Admissions коледжу Dawson, він англомовний: www.dawsoncollege.qc.ca/graphic-design/ Це на метро Atwater (зелена гілка)
-
Доброго дня. А в тебе вже буде атестат української школи влітку?
-
Нам як новоприбулим. Цікаво хто на яку роботу влаштувався. Ми з чоловіком на фахом тренери з хокею. Чоловік в минулому грав за збірну України (воротар), я також 4 кратна чемпіонка України з хокею (маю диплом магістра тренер) також маю диплом магістра юриста, але розумію, що його можна тут забути.
-
Шановні українці! За посиланням нижче ви знайдете опитування Бірмінгемського університету про життя переміщених українців: bhampsychology.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_ehXpRGpqjdxq87k Будь ласка, заповніть це опитування, яке стосується українців, переміщених у будь-яку країну світу, включаючи внутрішнє переміщення в межах України. Інформація, зібрана в опитуванні, допоможе країнам осмислити потреби українців зараз і в майбутньому. Поширте, будь ласка, максимально серед переміщених українців. Якщо у вас виникнуть запитання щодо опитування, ви можете звернутися до дослідниці проекту Ольги Андрущакевич (електронна адреса [email protected]). Заздалегідь дякуємо!
-
Чи знайшов хтось себе тут за справою свого життя?
-
Маємо досвід роботи в хокейній аналітиці (працюємо і досі на американську компанію онлайн, але це як підробіток у вільний час).
-
Ой, дуже дякую за посилання. Я читала, що треба сертифікати, але не знала де то зробити.
-
www.hockeycanada.ca/en-ca/hockey-programs/coaching/essentials/faq/becoming-a-coach
-
Вам треба NCC зробити і будете тут тренерами
-
Ну я працюю за укр фахом. Айті сфера та всеж. Якщо є досвід, мова і бажання то все можливо.
-
Оскільки ми аналітики, ми багато бачили матчів дитячих та юніорських команд. Хоч і хокейна країна, але дуже багато команд дуже-дуже низького класу. І це перш за все робота тренерів. В нас є друзі, які вже багато років працюють тренерами в Канаді, але в інших провінціях. У канадійців трохи інший підхід до тренувань до 14 років. Ми в України навпаки взагалі звикли пахати, але потім оскільки в Україні немає гарної перспективи після 18 років іде все на спад.
-
Тут в них "м'ясні штурми" хокею. Хто себе проявив - той і йде далі у підлітковому віці. Всі інші йдуть на kijiji перепродавати форму іншим, наступним дітям.