Український Монреаль
-
Нам як новоприбулим. Цікаво хто на яку роботу влаштувався. Ми з чоловіком на фахом тренери з хокею. Чоловік в минулому грав за збірну України (воротар), я також 4 кратна чемпіонка України з хокею (маю диплом магістра тренер) також маю диплом магістра юриста, але розумію, що його можна тут забути.
-
Шановні українці! За посиланням нижче ви знайдете опитування Бірмінгемського університету про життя переміщених українців: bhampsychology.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_ehXpRGpqjdxq87k Будь ласка, заповніть це опитування, яке стосується українців, переміщених у будь-яку країну світу, включаючи внутрішнє переміщення в межах України. Інформація, зібрана в опитуванні, допоможе країнам осмислити потреби українців зараз і в майбутньому. Поширте, будь ласка, максимально серед переміщених українців. Якщо у вас виникнуть запитання щодо опитування, ви можете звернутися до дослідниці проекту Ольги Андрущакевич (електронна адреса [email protected]). Заздалегідь дякуємо!
-
Чи знайшов хтось себе тут за справою свого життя?
-
Маємо досвід роботи в хокейній аналітиці (працюємо і досі на американську компанію онлайн, але це як підробіток у вільний час).
-
Ой, дуже дякую за посилання. Я читала, що треба сертифікати, але не знала де то зробити.
-
www.hockeycanada.ca/en-ca/hockey-programs/coaching/essentials/faq/becoming-a-coach
-
Вам треба NCC зробити і будете тут тренерами
-
Ну я працюю за укр фахом. Айті сфера та всеж. Якщо є досвід, мова і бажання то все можливо.
-
Оскільки ми аналітики, ми багато бачили матчів дитячих та юніорських команд. Хоч і хокейна країна, але дуже багато команд дуже-дуже низького класу. І це перш за все робота тренерів. В нас є друзі, які вже багато років працюють тренерами в Канаді, але в інших провінціях. У канадійців трохи інший підхід до тренувань до 14 років. Ми в України навпаки взагалі звикли пахати, але потім оскільки в Україні немає гарної перспективи після 18 років іде все на спад.
-
Тут в них "м'ясні штурми" хокею. Хто себе проявив - той і йде далі у підлітковому віці. Всі інші йдуть на kijiji перепродавати форму іншим, наступним дітям.
-
Пробую, але я за рік зрозумів, що тут не хочуть створювати собі конкурентів, тим паче в спортивній діяльності, бо зп добре і влізти в щось подібне дуже важко. Але пробуйте, може треба почати зі шкіл, в Монреалі дуже багато хокейних гуртків при школах
-
50%
-
Так, 1000% згідна, виживає сильніший. В Україні навпаки тренери дуже багато роботи роблять з гравцями, щоб з них щось вийшло. Тут за рахунок конкуренції тренери не дуже боряться за окремо взятого гравця, п’ятірку, командну, тощо.
-
for fun чи професійні?