Український Монреаль
-
Безкоштовні тенісні майданчики тут доступні в багатьох районах, але якщо ви про заняття та клуби, то на мій досвід вони дуже дорогі.
-
На сайті однієї з клінік.. www.immigrationmedica.com/
-
Бейсбол набагато дешевший, це пролетарський вид спорту. :) Я реєстратор місцевої бейсбольної асоціації. Якщо у вас є діти віком від 5 до 9 років і ви хочете записати їх грати в бейсбол на літо, можливо, я зможу допомогти фінансово. Особливо, якщо ви живете в Дорвалі чи Пуент-Клері.
-
Червоний хрест працював у вихідні, але як на даний момент я не знаю, краще до них подзвонити, і уточнити. Плюс вони без черги не приймають, треба до них записатись по телефону заздалегідь, або якщо ви прийдете без запису, вони вас запишуть на ближайший вільний час і попросять посидіти почекати, ми перший раз були без запису то чекали десь біля півтори години.
-
Скоріше за все в вас налаштовані або автоматичні зняття з рахунку за якусь послугу, або могли класти чек, який ви комусь дали, а в вас недостатньо коштів на рахунку. В нашому відділенні Української Каси Дежарден в такому випадку співробітники контактують з клієнтом і пропонують йому варіанти, як цього уникнути у подальшому.
-
Привіт, можливо, хтось розбирається в paystubs чи payslips: як саме роблять deductions і що на це впливає .Відгукніться, будь ласка, хто може пояснити
-
Впливає склад родини 5 податків головних