Український Монреаль
-
То залежить від того куди планували і звідки Ви. Монреаль місто-мільйонник, тож знайдете в ньому все на будь-який смак. Всім новеньким по всій Канаді складно знайте роботу. Важливо писати правильне резюме під кожну посаду щоб бот не відсіяв його до того як побачить відділ кадрів. Всі в Монреалі ходять на курси французької зі стипендією. Приїдете - все роздивитесь, не сподобається поїдете куди планували. Але всі скажуть що краще їхати одразу туди де хочете лишатись. Подивіться безліч відео в ютубі з оглядом міст. Чим північніше - тим гірше клімат. Зараз великий наплив новеньких, в Альберті вже оголосили що місць в готелях нема.
-
Ну мені теж пропонували бозна коли, але ж треба за себе постояти, скажіть клерку що вам дуже залежить на тих грошах, що діти малі, що не треба кредитку сьогодні оформлювати, а лише дебетку, мене одразу після цих слів оформили, то ж швидко, якісь 10 хв.
-
З того що пішки не вийде, а доведеться таки їхати в банк, випливає наступне питання. Як користуватися метро😄 Тобто сам процес я знаю, я про те чи є там каси де можна розрахуватися карткою? Чи тільки автомати і за готівку? Чи може якісь проїзні є на певну кількість поїздок? Бо автобус як варіант відпадає поки не знайду де обміняти еврогроші на канадскі (в автобусі ж тільки готівка, так?)
-
Є картка опус(сама картка щось типу 6 баксів). Туди можна купити або проїзний на місяць(100 з чимось) або білети(добовий анлім чи разові з чи без раунд тріпів) В метро стоять термінали де то все можна придбати. Доречі білет на автобус і метро один.