Український Монреаль
-
Пробувала різні відділення, так. Те саме🤷🏻♀️ Вчора гуляли в одне, там найближчий вільний час 26 березня, то довго. Тому і пішла на сайт, думала буде легше обрати де є вільна година. А тут таке(
-
Так і робила, але я не можу обійти всі відділення щоб зясувати де є вільна година на сьогодні, наприклад. Тому і пішла на сайт. Питання що не так саме з бронюванням на сайті. То проблема на їх стороні чи то я щось не те клацаю
-
Ну я ж не знала що так можна))
-
Та Ви просто в гугл картах напишіть назву банку і Вам буде видно по карті всі відділення банку, обирайте найближчі та й усе
-
Про такий елементарний варіант я не подумала)) Дякую))
-
А подзвонити можете? Можливо щоб не ходити всюди, також на карті обирайте відділення, дивіться номер телефону, і сбробуйте записатись
-
З того що пішки не вийде, а доведеться таки їхати в банк, випливає наступне питання. Як користуватися метро😄 Тобто сам процес я знаю, я про те чи є там каси де можна розрахуватися карткою? Чи тільки автомати і за готівку? Чи може якісь проїзні є на певну кількість поїздок? Бо автобус як варіант відпадає поки не знайду де обміняти еврогроші на канадскі (в автобусі ж тільки готівка, так?)
-
Є картка опус(сама картка щось типу 6 баксів). Туди можна купити або проїзний на місяць(100 з чимось) або білети(добовий анлім чи разові з чи без раунд тріпів) В метро стоять термінали де то все можна придбати. Доречі білет на автобус і метро один.
-
Тобто просто в автобусі опус прикладаєш і все?
-
так
-
Бадьорого ранку! Всім чудових вихідних! ☀️ У яких банках зараз є грошові бонуси за відкриття рахунку для новоприбулих?
-
Підкажіть будь ласка що це значить, тільки позавчора створила рахунок … не розраховувалася так як грошей там не було
-
Заняли за обслуговування, можливо поммлково, сходіть до менеджера спитайте, було таке, потім повернули.
-
Логічно було б одразу його придбати. Але щось в мене немає 100% впевненості що саме в Монреалі зупинимось
-
Той анлім . На дитину - залежно від віку.
-
Дякую! На дитину квиток так само коштує ? Той що за 100 на місяць то анлім? Можу їздити скільки захочу?
-
Тобто 6річка безкоштовно, дякую!
-
Чи то не учнівський?
-
11 і молодше фрі. 12-17 проїздний 58 на місяць
-
Free travel for children is in effect at all times and allows up to five children aged 11 and under to ride public transit for free when accompanied by a person aged 14 or older who is supervising them. This person must hold a valid transit fare.
29 Jan 2023, 07:13
178292/236025
4 minutes ago