Український Монреаль
-
Ну, так, фактично не безліміт, а як звичайний квиток: 120хв. в одному напрямку - це 1 поїздка
-
Так, 10 tickets 32,50. Але я забула, чи треба вже мати пластиковий опус, чи дають таку одноразову картку 🙄
-
найвигідгіше на перший час брати 2-4-6 проїздів на таку картку це вже дешевше ніж 1 і вигідніше ніж брати опус. Потім вже по мірі розуміння скльки і куди їздити купляти опус при потребі
-
Не ображайтесь, але це трохи неправильно і мʼяко кажучи трохи дивно обирати місто за критерієм вартості білетів. На фоні канадських цін - різниця в цінах на білети практично відсутня. Зважте яка Ваша мета, ваш рівень мов і тд. Монреаль - місто у франкомовній провінції, де без франсе майже неможливо отримати пр.
-
Є, здається, ще тижнева картка. Але чи то тільки на робочі дні, чи на весь тиждень - не знаю
-
Тобто я правильно розумію, що взявши білет за 3.75 я зможу проїхати не на одному автобусі як написань в назві, а зможу рухатись і з пересадками?
-
Так
-
В касах метро розрахунок тільки карткою. В терміналах, здається, можна і карткою і готівкою
-
Так
-
З пересадками метро-автобус-метро в одному напрямку впродовж 120хв.
-
Так. Заплуталась в транспорті. Отже. Картка і на метро і на автобуси буде одна, так? Варіанти: - опус - саму картку (~ 6 доларів) можу придбати в терміналі в метро, вона пуста, я маю або додати в неї безлімітний проїзний на місяць, або додати просто окремо білети (добовий анлім чи разові) - є ще картка просто на 10 поїздок. Опус не треба, просто купляю в метро в терміналі і 10 раз катаюсь
-
Ох, дякую 🥲