Український Монреаль
-
Попу не розірве?)
-
В мене це вже місяць Організм вже звик
-
Поки рано ще, зараз кастинг проходе
-
З Мариною то було кохання з першого погляду
-
Як з Мариною то одразу нас познойомив А як с живою то одразу якісь екскюзи
-
На звання найдостойнішої для знайомства з родимим чатом
-
На шоу «холостяк»?
-
При мені (січень) то одинаків селили по декілька чоловік а зараз то процентів 90 даю що ви будете не самі
-
Доброго дня, може хтось знає де можна в Монреалі, чинити ювелірні вироби (наприклад змінити розмір обручки) дуже дякую !
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, ми їдемо родиною з 3 дітьми 19.03 до у Монреаль. Чи варто розраховувати на безкоштовне житло?
-
напишіть в гуглі rbc apple watch і по першому посиланню будуть умови
-
Доброго дня! Скажіть будь ласка, чи працює в Канаді додаток Mi Home? А саме є портативний принтер Xiaomi який працює через цей додаток
-
Підскажіть, будь-ласка, в аеропорту Монреаля ім. П.Е. Трюдо можна отримати Сін номер при прильоті?
-
Хто робив виписку з банку з адресою, де саме в налаштуваннях це можна зробити?
-
Так, якщо прибудете у той час, коли працюють представники. Вони там до 16:00 здається. Про вихідні не знаю. P.S. капець незвично бачити слово «прильот» в контексті прибуття рейсу, а не в контексті руснявого обстрілу
-
Якщо прибудете в робочий день в робочий час
-
Доброго ранку. Поділіться інформацією хто де шукав житло? Чи є хто допомагає з пошуком? Чи можливо є якісь варіанти аренди квартири 3.5. Дякую. Всім гарного дня.
-
Добрий ранок, тільки я одна не знала, що сьогодні час переводиться на годиннику 😁😁😁. Всім гарного дня і настрою на весь день
-
Ні не тільки ви
-
Добрий день, пiдскажiть на яких ресурсах шукати житло лiпше?
29 Jan 2023, 07:13
178511/236626
about an hour ago