Український Монреаль
-
Хто робив виписку з банку з адресою, де саме в налаштуваннях це можна зробити?
-
Так, якщо прибудете у той час, коли працюють представники. Вони там до 16:00 здається. Про вихідні не знаю. P.S. капець незвично бачити слово «прильот» в контексті прибуття рейсу, а не в контексті руснявого обстрілу
-
Якщо прибудете в робочий день в робочий час
-
Доброго ранку. Поділіться інформацією хто де шукав житло? Чи є хто допомагає з пошуком? Чи можливо є якісь варіанти аренди квартири 3.5. Дякую. Всім гарного дня.
-
Добрий ранок, тільки я одна не знала, що сьогодні час переводиться на годиннику 😁😁😁. Всім гарного дня і настрою на весь день
-
Ні не тільки ви
-
Добрий день, пiдскажiть на яких ресурсах шукати житло лiпше?
-
З мого досвіду : вдалось знайти апартаменти лише з Kijiji , бо на маркетплейсі або не відповідають , або фрод.Тільки шукайте свіжі анонси , яким немає і дня, більша ймовірність відповіді. І бажано телефонуйте одразу , не пишіть смс, на них рідко відповідають
-
Доброго ранку. Скажіть будь ласка, хто ходить на францизасьон, як бути з пропусками занять, якщо захворів? Позбавляють стипендії?
-
30 годин пропуску на тиждень, місяць, рік? Те що людина реально хворіє нікого не цікавить?
-
Відраховуються , якшо більше ~30годин пропуску
-
На сесію, тобто на 2 місяці, писати треба директору пояснення чому був відсутній
-
і чи обов’язково? та чи це для всіх діє, чи тільки тим в кого немає взагалі знання мови?
-
підкажіть, будь ласка, про курси френчу.. якщо тільки приїхала і не знаю, як це працює певно питання вже мільйон разів обговорювали, але буду вдячна за відповідь про запис на них і стипендію та інші деталі 🙏🏼🙏🏼
-
Дякую
-
FRANCISATION Курси французької мови Загальна інформація та реєстрація: www.quebec.ca/en/education/learn-french Пошук шкіл: arrima.immigration-quebec.gouv.qc.ca/apprendrelefrancais/etablissements?v=1 Запис на повний робочий день: www.form.services.micc.gouv.qc.ca/dacf/faces/faces/pages/csq.jspx?lang=fr
-
це була моя помилка, я пройшла повз той центр, бо відносно швидко отримала ворк перміт і була ексайтед, тому забула про волонтерів і дізнатись це все 😐
-
Вам давали буклет волонтери в аеропорту?
-
Діє для всіх бажаючих, по-моєму після 6 місяців в Квебеку вам будуть надаватись державні/провінційні послуги тільки французькою. За курси платять стипендію близько 800$ + 100$ на проїзд.
-
У нас 20 годин - знімають стипендію, 30 годин - відрахування. На весь курс (11 тижнів). І так, тут нікого не цікавить що ви себе погано почуваєте, тільки якщо професор «зрозуміє» та відпустить вас без відмітки пропуску🤷🏻♀️
29 Jan 2023, 07:13
178524/236416
about an hour ago