Український Монреаль
-
FRANCISATION Курси французької мови Загальна інформація та реєстрація: www.quebec.ca/en/education/learn-french Пошук шкіл: arrima.immigration-quebec.gouv.qc.ca/apprendrelefrancais/etablissements?v=1 Запис на повний робочий день: www.form.services.micc.gouv.qc.ca/dacf/faces/faces/pages/csq.jspx?lang=fr
-
це була моя помилка, я пройшла повз той центр, бо відносно швидко отримала ворк перміт і була ексайтед, тому забула про волонтерів і дізнатись це все 😐
-
Вам давали буклет волонтери в аеропорту?
-
Діє для всіх бажаючих, по-моєму після 6 місяців в Квебеку вам будуть надаватись державні/провінційні послуги тільки французькою. За курси платять стипендію близько 800$ + 100$ на проїзд.
-
У нас 20 годин - знімають стипендію, 30 годин - відрахування. На весь курс (11 тижнів). І так, тут нікого не цікавить що ви себе погано почуваєте, тільки якщо професор «зрозуміє» та відпустить вас без відмітки пропуску🤷🏻♀️
-
🙏🏼🙏🏼🙏🏼
-
дуже вам дякую!
-
Ramq оформити
-
і підкажіть, будь ласка, що, окрім Sin, оформлення дебетової карти для виплат і сім карти, треба знати для новоприбулих? чи є сенс подзвонити волонтерам попитати? чи центр якийсь є (для таких як я, хто провтикав в аеропорту спитати)?
-
На партаймі взагалі 9 годин((
-
30 годин на сесію, сесія 10 тижнів не треба хворіти, це ваші проблеми
-
на партаймі, у нас принаймні, 3 дні пропуску дозволені. і так, все залежить від викладача🤷♀️ я з температурою сиділа 2 дні
-
Доброго дня! Підскажіть будь ласка,в яких стоматологічних клініках Монреаля можна проводити огляд брекетів? Бо поставила брекети в Україні і в квітні їду до Монреаля. Вже написала на email 10 клінікам і наразі чекаю на відповідь. Буду дуже вдячна за рекомендацію лікаря.
-
Вітаю, підкажіть будьласка, хто знає і як важаєте, які є шанси роботи в Канаді в бьюті сфері без знання англійської або французької мови, але використовуючи додатки для перекладу для спілкування з іномовними кліентами чи серед українців? Особисто в Монреалі..☝️🙄☝️🙏
-
Найблища школа від дому
-
За містом чи не обовʼязково
-
Підкажіть будь ласка де курси французької знаходяться
-
З перекладачем дуже сумнівно, але можна працювати з українцями. Не знаю щодо всіх сфер, але україномовного перукаря я собі ледве знайшла 😅
-
Вітаю, можливо хтось підкаже Де і як проходили мед огляд? Чи потрібно завчасно записуватись чи можна по місцю прийти І скільки кому що коштувало
-
Завчасно потрібно записуватися, від 240 доларів
29 Jan 2023, 07:13
178539/236412
about 2 hours ago