Український Монреаль
-
Доброго вечора! Якщо у людини з Ураїни проста туристична віза, і вона приїзджає в березні. Чи можуть видати їй якісь документи, як ворк перміт, чи ще щось? Дякую!
-
Залежить від роботи і тд.
-
А взагалі все крім норда і можливо лаваля
-
Простіше жити біля них. Ціни краще а спокій все ще є.
-
🤦🏻♂️
-
Здають. Просто пошуки можуть затягнутись. Я знайшла без роботи і кредитної історії на фБ Маркетплейс. Правда лендлорд при першій розмові влаштував ніби інтерв‘ю десь на півгодини… Сину тоді не було 16.
-
В мене теж віза називається Візитор. Отримала ще більше року назад. В аеропорту видадуть Ворк Перміт. Потрібно прослідкувати щоб була позначка Куает
-
Скажіть будь ласка хтось відкривав власний бізнес у Канаді? чи володієте інформацією ? які потрібні документи ? чи є допомога від держави? раніше говорили що дають 40 000 на відкриття бізнесу
-
Звичайно. Не хвилюйтесь через слово Візитор на візі якщо прилітаєте до 31 березня. Основний ваш документ тут буде -Work Permit
-
Дякую!
-
Так, на Ворк Перміті. Спочатку всім видавали візи Візитор, не хвилюйтесь. Потім почали вклеювать з іншою назвою , я їх не бачила але читала що Ворк. Всі до 31 березня отримають дозвіл на роботу і все що отримували інші
-
І ще питання: чи отримували ви виплату тоді?