Український Монреаль
-
Дякую за відповідь.
-
Надання до 31 березня, а проживання два тижні, якщо вас туди заселять до я не думаю що будуть виселяти
-
🥳 Вітаємо нашого партнера спільноту Український Монреаль🇺🇦🇨🇦 🟡🔵 Партнери UA CANADA, щиро вітають спільноту Монреаль, яка допомагала, допомагає і буде допомагати українцям🇺🇦, які іммігрують до Канади🇨🇦, а особливо в провінцію Квебек. ‼️ Бажаємо Вам продовжувати відзначатися своїми досягненнями та торкатися життів ще більшої кількості людей, які потребують допомоги. Ваша робота та відданість справі дійсно вражають та надихають інших українців. Дякуємо Вам за роботу. "Допомога кожного є важливим внеском у спільну боротьбу за визволення України" 💬 Підписатися - 📱 t.me/montrealukrainians Миі в Канаді 🇨🇦🇺🇦 | Чати Канади YouTube channel | Instagram
-
Доброго вечора. Мої друзі ( чоловік, дружина і маленька собачка) прилітають в Монреаль 12 березня. Скажіть будь ласка, чи ще зустрічають у аеропорту українці? І чи можна поселитися в готель на 1 ніч ? Дякую )))
-
Дуже дякую Потрібно лише на 1 ніч бо мають через день потяг в інше місто Тобто в Монреалі ще посилають? І їх поселять ?
-
на виході після того як здали декларацію за 10 метрів побачите прапор україни повертаєте на ліво, там можете отримати на 2 тижні готель
-
Так
-
Зараз дають на 14 днів, як буде в кінці місяця ніхто не знає. Готелі різні, тож в який заселять саме вас також невідомо 🤷🏻♀️
-
Здраствуйте ! Ми приїжджаємо вкінці місяця в Монреаль . Скажіть, будь ласка, чи дають готель. Якщо так, то на скільки днів і де він знаходиться. Дякую!
-
Прочитайте будь ласка останнє закріплене повідомлення
-
Дайте посилання щоб зайти в кабінет
-
Поки не піздно- тікайте
-
Але навіть у англофонів тут проскакують французькі слова
-
Сусіди з оттави приізджають говорять. І англофони
-
Сьогодні чула