Український Монреаль
-
Готелі надаються пр мірі наявності місць, це не один готель, їх декілька
-
Добрий день! Я приiхала в Монреаль щонедавно. Перечитала дуже багато iнформацii, але так i не зрозумiла як записать дiтей до школы. По якому посиланю це можна зробити, щоб призначити зустрiч с керiвнитцтвом школи?
-
Добрий день , прилітаемо в Монреаль 13-го березня , потрібна велика машина в аренду ,в ідеалі dodge caravan, Chrysler...7-8 місць. Також розглядаю покупку , якщо є що запропонувати пишіть
-
Якщо є адреса то й адресу місця проживання
-
Або приймуть відразу дитину , майте при собі свідоцтво про народження, вакцинацію книжечку й паспорт дитини та ваш
-
Вони дадуть вам контакти й посилання на державний сайт
-
Може підійти в саму школу і побалакати з директором
-
Привет! Я таргетолог с опытом в рекламе на Facebook и Instagram. Готов помочь вам привлечь новых клиентов и увеличить доход вашего бизнеса.
-
Дякую, скажiть ще будь ласка , я маю обрати школу за мiсцем проживаня ?
-
И ще - прочитала , що свiдотство обов'язково треба перекласти? Це так?
-
Чи можливе посилення в готель по приїзду в Монреаль, якщо їду з кішкою?
-
Не підкажете куди саме звертатися , чи можна всю інформацію отримати у працівників аеропорту?дякую
-
Все вирішується по факту прильоту)
-
Добрий день якщо ми підпадаємо під всі критерії,підкажіть будьласка куди звертатись ,чи потрібно дані висилати та куди ., чи все вирішується по факту прильоту ( прилітаємо 13-го березня з Парижу )
-
здаю кімнати для дівчат. офіційний договір. інформація в особисті повідомлення.
-
Навзаєм
-
Будь ласка!Гарного дня!
-
Дякую
-
Ого
-
В аеропорту соціальні робітники замовлять таксі і відвезуть вас до готелю Hilton
29 Jan 2023, 07:13
178816/238306
30 minutes ago