Український Монреаль
-
Щось схоже на совдепівський профілакторій по відгукам😂
-
Навіщо газ? Тут мало газифікованих осель
-
Доброго ранку. Хтось подовжував wp та візу ? Як це зробити ? Хтось може у цьому допомогти ?
-
Energir | Residential energir.com/en/residential
-
Коротенька аналітика))
-
Вчора в фармасі розмовляла з фармацевтом, виявилось він знає російську. Його жінка росіянка, як виявилось таджичка. Цей феномен про таджиків - росіян мені ніколи не буде зрозумілим. Так добре мене підірвало, коли він почав казати, що країни колишнього СРСР повинні бути разом. Я кажу, а нічого, що ми давно розійшлися?! У мене ракети над головою свистіли, про БПЛа, я навіть не згадую, кожен вечір. Коротше, навалила йому, як могла, як я ненавиджу росію і як, я хочу щоб там все згоріло)) Він, наче турок, років 50, давно живуть тут.
-
Знайдіть консультанта з інтеграції у своєму районі, в мене є NDG можу дати контакт. Потрібне буде перекладене свідоцтво про народження, в мене прийняли прекладене на англ. мову і завірене нотаріально в Україні.
-
Ні, не перший. До війни їздили
-
Ви по цій візі перший раз будете летіти в Канаду?
-
Але може є випадки, що видавали.
-
Знайома жіночка летіла в Торонто до сина, не перший раз ,також до війни була, не дали ворк перміт і не отримала фінансову допомогу . Має візу на десять років , але давно відкриту.
-
Доброго дня, шановні. 🔍 Шукаю добровольців для дослідження - in-depth interview інтерв'ю. Я підтримую один український стартап, як UI/UX designer. Це сайт з пошуку роботи по Канаді з під'єднаним штучним інтелектом. Він вже працює. Треба його трошки потестити, як користувач і потім, я запишу ваш досвід. 🔖 Можна по телефону, можна через Google Meet. Анонімно. ⏱20-40 хвилин. 📇 Буде цікаво і можливість знайти роботу. В кого є вільний час - пишить у приват. Дякую усім.
-
Може ще хтось відпише
-
Дякую! Будемо мати на увазі!
-
Доброго дня! Якщо прилетіти 26 чи 27 березня, чи можна розраховувати на фінансову допомогу, отримання ворк перміту та тимчасове безкоштовне житло? Дякую
-
Так і подумав. Віза - це лише в'їзд. Якщо не було заяви на CUAET, то в системі і не буде стояти що людині треба в аеропорту цей CUAET work permit давати.
-
Вітаю. Скажіть будь ласка, коли отримуєш ворк перміт у аеропорту, то там обовʼязково повинна бути помітка CUET. Я повинен на цьому наголошувати офіцерам чи кому? Тому що бачив, що у деяким людям цю помітку не пишуть, і потім потрібно писати заяву, щоб виправили. Дякую!